Avisos

Nota d'agraïment de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit

14.03.2020

(14.03.20 - 13.30 h) Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit volem fer públic el més sincer agraïment per les mostres generalitzades de comprensió i de responsabilitat que està tenint la població i el sector de la restauració en el compliment de les noves mesures de restricció dictades pel Govern de la Generalitat en la RESOLUCIÓ SLT/737/2020, de 13 de març.

En aquestes primeres hores d'un període mínim de limitacions de quinze dies establert per frenar la propagació de coronavirus, volem destacar el civisme amb què a Torroella i l'Estartit s'està afrontant la situació. Des de l'Ajuntament i l'EMD seguirem amatents a l'evolució de la situació i treballant per minimitzar les incomoditats i els greuges, socials i econòmics, derivats d'aquesta adversa situació.

En uns moments tan delicats, volem mostrar la nostra solidaritat i traslladar el nostre escalf al sector de bars i restaurants, i a totes aquelles empreses i persones que veuran afectada la seva activitat professional per les restriccions derivades del pla de xoc contra el coronavirus.  Ens trobem a les portes de la Setmana Santa i aquesta situació farà que la temporada no sigui gens bona. No obstant això, hem de mirar endavant i ser conscients que junts podrem recuperar, en la mesura del possible, el terreny perdut. 

També volem manifestar el nostre reconeixement al personal municipal que aquestes dies està intensificant la seva dedicació, en un context difícil, que va canviant a cada moment, segons evoluciona la malaltia i s'adopten noves mesures des de la Generalitat i l'Estat.

Us recordem que per facilitar-vos la resolució de qualsevol dubte relacionat amb l'adopció d'aquestes mesures restrictives, podeu trucar al telèfon 972 75 01 49, que estarà operatiu les 24 hores.

També podeu informar-vos puntualment a través de la web i les xarxes municipals.

Per qüestions de caire sanitari o preventiu, cal trucar al 061.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis