Es reuneix el Comité de Seguretat i Salut de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per decretar les mesures preventives i d’organització

13.03.2020

(13.03.20 - 16.30 h) El Comité de Seguretat i Salut de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha reunit aquest matí de manera extraordinària per tal d'adoptar mesures a les dependències municipals per contenir el coronavirus SARS-CoV-2, garantir el funcionament regular dels serveis públics de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i alhora preservar la salut dels/de les empleats/des públics/ques.

Seguint les instruccions dictades per les autoritats sanitàries, les mesures principals adoptades pels centres de treball de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí són:

  • Extremar les precaucions i les mesures higièniques personals. 
  • Intensificar el pla de neteja de les dependències administratives.
  • Garantir la ventilació adequada dels espais de treball. 
  • L'ús d'equips de protecció individual quan es determini pels serveis de prevenció de riscos laborals. 
  • S’ha marcat una distància d’entre 1 metre i 1 metre i mig a tots els taulells amb atenció al públic. El personal amb aquesta tasca haurà de mantenir i demanar al ciutadà el manteniment d’aquesta distància entre l’un i l’altre. Així mateix, s’evitaran aglomeracions a les oficines de Registre dins els edificis i s’atendrà el públic d’una persona en una, restant a l’espera les persones en cua fora de les dependències municipals. Per ordenar aquesta actuació es col·locaran rètols a les dependències municipals afectades. Es prioritzarà l’atenció telefònica i telemàtica (seu electrònica), proporcionant atenció presencial només per a tràmits urgents i tècnics prèvia concertació de cita. 
  • Els empleats públics s’abstindran d’assistir a qualsevol de les activitats formatives o viatges de treball organitzats per altres institucions, dins o fora de Catalunya.
  • De moment, s’acorda la celebració de les proves selectives d’accés a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí durant la vigència d’aquesta instrucció i es podrà mantenir la celebració de proves selectives amb una participació prevista inferior a les 100 persones. En tot cas, s’aplicaran les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries, entre d’altres, s’ha de garantir el manteniment d’una distància no inferior a 1 metre entre les persones aspirants.
  • S’evitaran les reunions de treball de caràcter presencial, especialment aquelles que impliquin mobilitat de treballadors i treballadores. En el cas que esdevingui indispensable celebrar reunions presencials, es duran terme aplicant les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries, entre d’altres, s’ha de garantir una distància no inferior a 1 metre entre les persones assistents.
  •  S'han establert mesures de flexibitat horària a recuperar en 6 mesos o possibilitat de teletreball per aquells treballadors que ho necessitin per motius de salut (malatia crònica respiratòria, per exemple) o bé per motius de conciliació de la vida personal, familiar i laboral.

 

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

07.07.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha estat premiat per la Federació EUROPARC en la categoria especial canvi climàtic, per... (Llegir més)

06.07.2020

La platja Gran de l'Estartit ha revalidat la Q de Qualitat Turística, un prestigios distintiu que concedeix el Instituto para la Calidad Turística... (Llegir més)

03.07.2020

El propi museu com a objecte de reflexió i de creació artística. Aquesta és la innovadora proposta del nou cicle d'art contemporani de producció... (Llegir més)

02.07.2020

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha alliberat 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu... (Llegir més)

29.06.2020

La Meda Gran i el Castell del Montgrí són dues de les imatges que s'utilitzaran en la campanya promocional que ha impulsat Moventis Sarfa amb el... (Llegir més)

26.06.2020

Benvolgudes famílies, En resposta a les sol·licituds rebudes per part de les famílies dels infants nascuts al 2019, us comuniquem que... (Llegir més)

26.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reobert les instal·lacions esportives municipals i ha elaborat un protocol d'utilització que recull totes... (Llegir més)

25.06.2020

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha escollit Torroella de Montgrí per presentar aquest matí, de... (Llegir més)

20.06.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí se suma a la campanya de sensibilització «Fes un Gest per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)» pujant... (Llegir més)

19.06.2020

Aquest any, la crisi de la COVID-19 ens obligarà a viure la revetlla de Sant Joan, una de les celebracions populars més arrelades als Països... (Llegir més)

19.06.2020

La Federació ADF Les Gavarres, de la qual en forma part l'ADF Montgrí, va activar dimecres el dispositiu de vigilància al massís del Montgrí,... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis