Es reuneix el Comité de Seguretat i Salut de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per decretar les mesures preventives i d’organització

13.03.2020

(13.03.20 - 16.30 h) El Comité de Seguretat i Salut de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha reunit aquest matí de manera extraordinària per tal d'adoptar mesures a les dependències municipals per contenir el coronavirus SARS-CoV-2, garantir el funcionament regular dels serveis públics de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i alhora preservar la salut dels/de les empleats/des públics/ques.

Seguint les instruccions dictades per les autoritats sanitàries, les mesures principals adoptades pels centres de treball de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí són:

  • Extremar les precaucions i les mesures higièniques personals. 
  • Intensificar el pla de neteja de les dependències administratives.
  • Garantir la ventilació adequada dels espais de treball. 
  • L'ús d'equips de protecció individual quan es determini pels serveis de prevenció de riscos laborals. 
  • S’ha marcat una distància d’entre 1 metre i 1 metre i mig a tots els taulells amb atenció al públic. El personal amb aquesta tasca haurà de mantenir i demanar al ciutadà el manteniment d’aquesta distància entre l’un i l’altre. Així mateix, s’evitaran aglomeracions a les oficines de Registre dins els edificis i s’atendrà el públic d’una persona en una, restant a l’espera les persones en cua fora de les dependències municipals. Per ordenar aquesta actuació es col·locaran rètols a les dependències municipals afectades. Es prioritzarà l’atenció telefònica i telemàtica (seu electrònica), proporcionant atenció presencial només per a tràmits urgents i tècnics prèvia concertació de cita. 
  • Els empleats públics s’abstindran d’assistir a qualsevol de les activitats formatives o viatges de treball organitzats per altres institucions, dins o fora de Catalunya.
  • De moment, s’acorda la celebració de les proves selectives d’accés a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí durant la vigència d’aquesta instrucció i es podrà mantenir la celebració de proves selectives amb una participació prevista inferior a les 100 persones. En tot cas, s’aplicaran les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries, entre d’altres, s’ha de garantir el manteniment d’una distància no inferior a 1 metre entre les persones aspirants.
  • S’evitaran les reunions de treball de caràcter presencial, especialment aquelles que impliquin mobilitat de treballadors i treballadores. En el cas que esdevingui indispensable celebrar reunions presencials, es duran terme aplicant les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries, entre d’altres, s’ha de garantir una distància no inferior a 1 metre entre les persones assistents.
  •  S'han establert mesures de flexibitat horària a recuperar en 6 mesos o possibilitat de teletreball per aquells treballadors que ho necessitin per motius de salut (malatia crònica respiratòria, per exemple) o bé per motius de conciliació de la vida personal, familiar i laboral.

 

07.04.2020

(07.04.20) L'ANC inicia demà el repartiment de mascaretes per a la població a través dels establiments de Torroella i l'Estartit... (Llegir més)

07.04.2020

L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) iniciarà demà la distribució d'un miler de mascaretes a través dels establiments que continuen oberts a... (Llegir més)

07.04.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha intensificat aquest darrer cap de setmana els controls de vehicles i de vianants. L'objectiu era... (Llegir més)

06.04.2020

 Malgrat el confinament, des de l'Espai Ter hem continuat treballant intensament per defensar la cultura i reforçar els llaços teixits entre la... (Llegir més)

03.04.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han tancat un atapeït programa d'activitats diverses obertes a tota la població amb... (Llegir més)

03.04.2020

El Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Torroella de Montgrí ha registrat un increment del 7,5 % en el nombre d'usuaris arran de la crisi... (Llegir més)

02.04.2020

Malgrat ser el festival on tot és possible, l'imaginable i l'inimaginable, el FIMAG 2020 no ha trobat la vareta màgica que permeti celebrar... (Llegir més)

01.04.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit suspendre la VII Fira L'Empordà, Cuina i Salut programada per al 30 d'abril i el 2 i 3 de maig, a... (Llegir més)

31.03.2020

El consultori mèdic de l'Estartit quedarà tancat a partir de demà dimecres 1 d'abril i fins que no remeti el risc de contagi pel Covid-19. Els... (Llegir més)

29.03.2020

Malgrat la crisi del coronavirus, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí manté vigent la convocatòria dels Premis Literaris El Càlam, que es... (Llegir més)

27.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut 2.000 mascaretes provinents de dos lliuraments, d'un miler cadascun, realitzats per la comunitat... (Llegir més)

26.03.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí està treballant activament per garantir la protecció de la població i fer complir les mesures decretades... (Llegir més)

25.03.2020

(25.03.20 - 16 h) El proper divendres 27 de març es repartiran les targetes moneder que ha creat el Departament d'Educació per les famílies que... (Llegir més)

24.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activitat un servei especial de neteja viària amb productes desinfectants específics com a mesura per... (Llegir més)

21.03.2020

(21.03.20 - 12.30 h) El sector de l'alimentació és un dels serveis essencials i pot continuar la seva activitat extremant i seguint les mesures de... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis