Avisos

Es reuneix el Comité de Seguretat i Salut de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per decretar les mesures preventives i d’organització

13.03.2020

(13.03.20 - 16.30 h) El Comité de Seguretat i Salut de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha reunit aquest matí de manera extraordinària per tal d'adoptar mesures a les dependències municipals per contenir el coronavirus SARS-CoV-2, garantir el funcionament regular dels serveis públics de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i alhora preservar la salut dels/de les empleats/des públics/ques.

Seguint les instruccions dictades per les autoritats sanitàries, les mesures principals adoptades pels centres de treball de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí són:

  • Extremar les precaucions i les mesures higièniques personals. 
  • Intensificar el pla de neteja de les dependències administratives.
  • Garantir la ventilació adequada dels espais de treball. 
  • L'ús d'equips de protecció individual quan es determini pels serveis de prevenció de riscos laborals. 
  • S’ha marcat una distància d’entre 1 metre i 1 metre i mig a tots els taulells amb atenció al públic. El personal amb aquesta tasca haurà de mantenir i demanar al ciutadà el manteniment d’aquesta distància entre l’un i l’altre. Així mateix, s’evitaran aglomeracions a les oficines de Registre dins els edificis i s’atendrà el públic d’una persona en una, restant a l’espera les persones en cua fora de les dependències municipals. Per ordenar aquesta actuació es col·locaran rètols a les dependències municipals afectades. Es prioritzarà l’atenció telefònica i telemàtica (seu electrònica), proporcionant atenció presencial només per a tràmits urgents i tècnics prèvia concertació de cita. 
  • Els empleats públics s’abstindran d’assistir a qualsevol de les activitats formatives o viatges de treball organitzats per altres institucions, dins o fora de Catalunya.
  • De moment, s’acorda la celebració de les proves selectives d’accés a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí durant la vigència d’aquesta instrucció i es podrà mantenir la celebració de proves selectives amb una participació prevista inferior a les 100 persones. En tot cas, s’aplicaran les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries, entre d’altres, s’ha de garantir el manteniment d’una distància no inferior a 1 metre entre les persones aspirants.
  • S’evitaran les reunions de treball de caràcter presencial, especialment aquelles que impliquin mobilitat de treballadors i treballadores. En el cas que esdevingui indispensable celebrar reunions presencials, es duran terme aplicant les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries, entre d’altres, s’ha de garantir una distància no inferior a 1 metre entre les persones assistents.
  •  S'han establert mesures de flexibitat horària a recuperar en 6 mesos o possibilitat de teletreball per aquells treballadors que ho necessitin per motius de salut (malatia crònica respiratòria, per exemple) o bé per motius de conciliació de la vida personal, familiar i laboral.

 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis