Torroella de Montgrí i l'Estartit tanquen els equipaments municipals i suspenen totes les activitats pel coronavirus

13.03.2020

(13.03.20 - 11.30 h) Atenent a les recomanacions i mesures establertes arran de l'activació de la fase d'Emergència -1 del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) pel brot de coronavirus, us informem que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en coordinació amb l'EMD de l'Estartit, ha acordat tancar tots els equipaments municipals i ajornar o suspendre les activitats programades des d'avui divendres 13 de març i per un període de 15 dies. Aquesta restricció també afecta els mercats setmanals de Torroella i de l'Estartit.

Pel que fa a l'activitat dels serveis municipals, es garantiran uns serveis mínims, però s'adoptaran mesures preventives i de protecció a l'atenció presencial. Els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer tràmits accediran a les dependències municipals (Casa de la Vila, Can Mach, Casa Pastors, Oficina de Turisme, Serveis Socials i EMD de l’Estartit) d'un en un. A més, als taulells d'atenció presencial es col·locarà una cinta per garantir que es manté la distància mínima de seguretat. Aquestes mesures es prenen per prevenir el contagi del personal municipal, però sobretot per evitar que aquest, pel fet d'estar en contacte amb molta gent, pugui ser un focus de propagació del virus sense ser-ne conscient, ja que en moltes ocasions aquest no dona símptomes al portador.

En aquest sentit, es demana a la població que només realitzi tràmits urgents i que la petició d’informació i la tramitació de documents es faci, prioritàriament i en la mesura del possible, de manera electrònica o telefònica (972 75 81 12).

En el cas del Serveis Socials, cal demanar cita prèvia (972 76 00 29).

Aquestes mesures es mantindran durant un període mínim de 15 dies i posteriorment es revisaran en funció de les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Per facilitar-vos la resolució de qualsevol dubte relacionat amb l'adopció d'aquestes mesures, podeu trucar al telèfon 972 75 01 49, que estarà operatiu les 24 hores.

Per qüestions de caire sanitari o preventiu, cal trucar al 061.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí estem en contacte permanent amb les autoritats sanitàries (Departament de Salut Pública de la Generalitat a Girona; l’Agència de Salut Pública de Catalunya; i Dipsalut, l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona) per conèixer, a temps real, com evoluciona el coronavirus a Catalunya i, en especial, al nostre entorn més proper.

Tota la informació recollida se centralitza i es treballa en el marc d'una Comissió d'Emergències Municipal, creada específicament amb motiu d'aquesta crisi, formada per responsables polítics i tècnics.

En el marc del protocol municipal activat, aquest matí s'ha començat a informar personalment les persones grans o de col·lectius vulnerables. Des de l'Ajuntament es vol garantir que tenen tota la informació necessària i disposen dels serveis bàsics coberts.

 

07.04.2020

(07.04.20) L'ANC inicia demà el repartiment de mascaretes per a la població a través dels establiments de Torroella i l'Estartit... (Llegir més)

07.04.2020

L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) iniciarà demà la distribució d'un miler de mascaretes a través dels establiments que continuen oberts a... (Llegir més)

07.04.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha intensificat aquest darrer cap de setmana els controls de vehicles i de vianants. L'objectiu era... (Llegir més)

06.04.2020

 Malgrat el confinament, des de l'Espai Ter hem continuat treballant intensament per defensar la cultura i reforçar els llaços teixits entre la... (Llegir més)

03.04.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han tancat un atapeït programa d'activitats diverses obertes a tota la població amb... (Llegir més)

03.04.2020

El Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Torroella de Montgrí ha registrat un increment del 7,5 % en el nombre d'usuaris arran de la crisi... (Llegir més)

02.04.2020

Malgrat ser el festival on tot és possible, l'imaginable i l'inimaginable, el FIMAG 2020 no ha trobat la vareta màgica que permeti celebrar... (Llegir més)

01.04.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit suspendre la VII Fira L'Empordà, Cuina i Salut programada per al 30 d'abril i el 2 i 3 de maig, a... (Llegir més)

31.03.2020

El consultori mèdic de l'Estartit quedarà tancat a partir de demà dimecres 1 d'abril i fins que no remeti el risc de contagi pel Covid-19. Els... (Llegir més)

29.03.2020

Malgrat la crisi del coronavirus, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí manté vigent la convocatòria dels Premis Literaris El Càlam, que es... (Llegir més)

27.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut 2.000 mascaretes provinents de dos lliuraments, d'un miler cadascun, realitzats per la comunitat... (Llegir més)

26.03.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí està treballant activament per garantir la protecció de la població i fer complir les mesures decretades... (Llegir més)

25.03.2020

(25.03.20 - 16 h) El proper divendres 27 de març es repartiran les targetes moneder que ha creat el Departament d'Educació per les famílies que... (Llegir més)

24.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activitat un servei especial de neteja viària amb productes desinfectants específics com a mesura per... (Llegir més)

21.03.2020

(21.03.20 - 12.30 h) El sector de l'alimentació és un dels serveis essencials i pot continuar la seva activitat extremant i seguint les mesures de... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis