Torroella de Montgrí i l'Estartit tanquen els equipaments municipals i suspenen totes les activitats pel coronavirus

13.03.2020

(13.03.20 - 11.30 h) Atenent a les recomanacions i mesures establertes arran de l'activació de la fase d'Emergència -1 del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) pel brot de coronavirus, us informem que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en coordinació amb l'EMD de l'Estartit, ha acordat tancar tots els equipaments municipals i ajornar o suspendre les activitats programades des d'avui divendres 13 de març i per un període de 15 dies. Aquesta restricció també afecta els mercats setmanals de Torroella i de l'Estartit.

Pel que fa a l'activitat dels serveis municipals, es garantiran uns serveis mínims, però s'adoptaran mesures preventives i de protecció a l'atenció presencial. Els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer tràmits accediran a les dependències municipals (Casa de la Vila, Can Mach, Casa Pastors, Oficina de Turisme, Serveis Socials i EMD de l’Estartit) d'un en un. A més, als taulells d'atenció presencial es col·locarà una cinta per garantir que es manté la distància mínima de seguretat. Aquestes mesures es prenen per prevenir el contagi del personal municipal, però sobretot per evitar que aquest, pel fet d'estar en contacte amb molta gent, pugui ser un focus de propagació del virus sense ser-ne conscient, ja que en moltes ocasions aquest no dona símptomes al portador.

En aquest sentit, es demana a la població que només realitzi tràmits urgents i que la petició d’informació i la tramitació de documents es faci, prioritàriament i en la mesura del possible, de manera electrònica o telefònica (972 75 81 12).

En el cas del Serveis Socials, cal demanar cita prèvia (972 76 00 29).

Aquestes mesures es mantindran durant un període mínim de 15 dies i posteriorment es revisaran en funció de les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Per facilitar-vos la resolució de qualsevol dubte relacionat amb l'adopció d'aquestes mesures, podeu trucar al telèfon 972 75 01 49, que estarà operatiu les 24 hores.

Per qüestions de caire sanitari o preventiu, cal trucar al 061.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí estem en contacte permanent amb les autoritats sanitàries (Departament de Salut Pública de la Generalitat a Girona; l’Agència de Salut Pública de Catalunya; i Dipsalut, l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona) per conèixer, a temps real, com evoluciona el coronavirus a Catalunya i, en especial, al nostre entorn més proper.

Tota la informació recollida se centralitza i es treballa en el marc d'una Comissió d'Emergències Municipal, creada específicament amb motiu d'aquesta crisi, formada per responsables polítics i tècnics.

En el marc del protocol municipal activat, aquest matí s'ha començat a informar personalment les persones grans o de col·lectius vulnerables. Des de l'Ajuntament es vol garantir que tenen tota la informació necessària i disposen dels serveis bàsics coberts.

 

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

07.07.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha estat premiat per la Federació EUROPARC en la categoria especial canvi climàtic, per... (Llegir més)

06.07.2020

La platja Gran de l'Estartit ha revalidat la Q de Qualitat Turística, un prestigios distintiu que concedeix el Instituto para la Calidad Turística... (Llegir més)

03.07.2020

El propi museu com a objecte de reflexió i de creació artística. Aquesta és la innovadora proposta del nou cicle d'art contemporani de producció... (Llegir més)

02.07.2020

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha alliberat 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu... (Llegir més)

29.06.2020

La Meda Gran i el Castell del Montgrí són dues de les imatges que s'utilitzaran en la campanya promocional que ha impulsat Moventis Sarfa amb el... (Llegir més)

26.06.2020

Benvolgudes famílies, En resposta a les sol·licituds rebudes per part de les famílies dels infants nascuts al 2019, us comuniquem que... (Llegir més)

26.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reobert les instal·lacions esportives municipals i ha elaborat un protocol d'utilització que recull totes... (Llegir més)

25.06.2020

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha escollit Torroella de Montgrí per presentar aquest matí, de... (Llegir més)

20.06.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí se suma a la campanya de sensibilització «Fes un Gest per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)» pujant... (Llegir més)

19.06.2020

Aquest any, la crisi de la COVID-19 ens obligarà a viure la revetlla de Sant Joan, una de les celebracions populars més arrelades als Països... (Llegir més)

19.06.2020

La Federació ADF Les Gavarres, de la qual en forma part l'ADF Montgrí, va activar dimecres el dispositiu de vigilància al massís del Montgrí,... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis