Avisos

Torroella de Montgrí i l'Estartit tanquen els equipaments municipals i suspenen totes les activitats pel coronavirus

13.03.2020

(13.03.20 - 11.30 h) Atenent a les recomanacions i mesures establertes arran de l'activació de la fase d'Emergència -1 del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) pel brot de coronavirus, us informem que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en coordinació amb l'EMD de l'Estartit, ha acordat tancar tots els equipaments municipals i ajornar o suspendre les activitats programades des d'avui divendres 13 de març i per un període de 15 dies. Aquesta restricció també afecta els mercats setmanals de Torroella i de l'Estartit.

Pel que fa a l'activitat dels serveis municipals, es garantiran uns serveis mínims, però s'adoptaran mesures preventives i de protecció a l'atenció presencial. Els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer tràmits accediran a les dependències municipals (Casa de la Vila, Can Mach, Casa Pastors, Oficina de Turisme, Serveis Socials i EMD de l’Estartit) d'un en un. A més, als taulells d'atenció presencial es col·locarà una cinta per garantir que es manté la distància mínima de seguretat. Aquestes mesures es prenen per prevenir el contagi del personal municipal, però sobretot per evitar que aquest, pel fet d'estar en contacte amb molta gent, pugui ser un focus de propagació del virus sense ser-ne conscient, ja que en moltes ocasions aquest no dona símptomes al portador.

En aquest sentit, es demana a la població que només realitzi tràmits urgents i que la petició d’informació i la tramitació de documents es faci, prioritàriament i en la mesura del possible, de manera electrònica o telefònica (972 75 81 12).

En el cas del Serveis Socials, cal demanar cita prèvia (972 76 00 29).

Aquestes mesures es mantindran durant un període mínim de 15 dies i posteriorment es revisaran en funció de les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Per facilitar-vos la resolució de qualsevol dubte relacionat amb l'adopció d'aquestes mesures, podeu trucar al telèfon 972 75 01 49, que estarà operatiu les 24 hores.

Per qüestions de caire sanitari o preventiu, cal trucar al 061.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí estem en contacte permanent amb les autoritats sanitàries (Departament de Salut Pública de la Generalitat a Girona; l’Agència de Salut Pública de Catalunya; i Dipsalut, l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona) per conèixer, a temps real, com evoluciona el coronavirus a Catalunya i, en especial, al nostre entorn més proper.

Tota la informació recollida se centralitza i es treballa en el marc d'una Comissió d'Emergències Municipal, creada específicament amb motiu d'aquesta crisi, formada per responsables polítics i tècnics.

En el marc del protocol municipal activat, aquest matí s'ha començat a informar personalment les persones grans o de col·lectius vulnerables. Des de l'Ajuntament es vol garantir que tenen tota la informació necessària i disposen dels serveis bàsics coberts.

 

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis