Vuit empreses buscaran mig centenar treballadors a través del 2n «speed dating» laboral organitzat per l'Ajuntament

(Avís) Aquesta activitat ha quedat cancel·lada pel coronavirus i es reprogramarà

06.03.2020

El Club de la Feina de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí organitza el divendres 13 de març, de les 9 a les 14 h, a la sala d'actes de l'EMD de l'Estartit (l'actitivitat s'ha suspès pel coronavirus i es reprogramarà), la segona edició de l'speed dating laboral, un sistema ràpid i directe per a la selecció de personal, que posa en contacte empreses i treballadors que busquen feina. Es tracta d'un mètode inspirat en el model de cites ràpides i que es mostra molt efectiu per posar en comú demandes i perfils laborals.

En aquesta segona edició  hi participaran 8 empreses (La Costa Golf Beach Resort, Aparthotel la Costa, Supermercats Carrefour, Càmping Castell Montgrí, restaurant Cala Cal Pep, Restaurant La Masia, Càmping Delfín Verde i Ceidrup Torrent API), que ofertaran prop de mig centenar de llocs de treball.

Incripcions obertes
Les places són limitades i per participar-hi cal inscripció prèvia. La data límit per fer-ho és el 12 de març, a les 14 h. Els interessats poden formalitzar-la per telèfon (972 64 23 10 - 650 006 479) o presencialment (el divendres 6 i dimarts 10 de març, al Club de la Feina -Convent dels Agustins-, de 10 a 15 h).

Durant el matí, un responsable de cadascuna de les empreses farà una presentació corporativa i dels llocs de treball ofertats. Els assistents tindran un moment per presentar-se en públic i, posteriorment, en un despatx a part, es farà una petita entrevista individualitzada i lliuraran el seu currículum. A cada presentació d'empresa s'ha fixat una màxim de 20 a 25 persones.

El Club de la Feina
La jornada d'speed dating ha estat una iniciativa de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, que s'ha gestionat a través del Club de la Feina, un servei d’assessorament i orientació, on les persones que busquen feina o volen millorar-la, troben el suport tècnic i els recursos materials necessaris per tal d’encarar aquest procés i millorar les seves competències. Aquest servei es presta a través d'un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà. L'atenció presencial es fa els dimarts i divendres, de 8 a 15 h, sempre amb cita prèvia, al Convent dels Agustins, de Torroella de Montgrí.

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

18.05.2020

El municipi de Torroella de Montgrí, inclòs dins de la regió sanitària de Girona, ha passat avui dilluns 18 de maig a la fase 1 de... (Llegir més)

17.05.2020

La Secretaria d'Estat de Turisme, amb coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat unes guies que contenen recomanacions i directrius sobre... (Llegir més)

16.05.2020

La zona blava d'aparcament de Torroella de Montgrí tornarà a activar-se a partir de dilluns 18 de maig de 2020, un cop s'ha decretat que el... (Llegir més)

17.05.2020

Per tal de garantir les distàncies de seguretat mínimes entre les parades i la no acumulació de gent durant el mercat de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis