La Generalitat executa la reivindicada millora de l'estació d'autobusos de Torroella de Montgrí

L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.

20.02.2020

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat està portant a terme treballs de millora de l’estació d’autobusos de Torroella de Montgrí. Les obres, pressupostades en 45.000 euros, consisteixen en la instal·lació d’una nova marquesina i d’un nou tancament de l’espai, entre el mur posterior de l’estació i la coberta existents, i l’execució d’altres treballs complementaris. La nova marquesina, que servirà per a millorar l’aixopluc de les persones usuàries, estarà formada per un muret de formigó i una mampara de vidre. L’obra, durant la qual es manté el funcionament habitual del servei d’autobusos, es completarà amb la millora del mobiliari urbà i l’actualització de la senyalització.

El regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, recorda que es tracta d'una obra llargament reivindicada per l'Ajuntament i que la Generalitat s'havia compromès a executar fa temps. Per aquesta raó, no s'ha deixat d'insistir fins que finalment s'ha contractat i adjudicat. El regidor argumenta que el transport públic és un servei essencial per a la població i per a la dinamització econòmica local, tenint en compte la component turística del municipi. L'any passat l'Ajuntament va millorar la connectivitat per a vianants entre l'estació i el passeig de Catalunya, mitjançant la remodelació i ampliació de la vorera del pàrquing públic de la carretera de l’Estartit.


Fotomuntatge de com quedarà la marquesina

Des que es va posar en funcionament, el juny de 2014, l'Ajuntament no ha deixat d'insistir en la millora del servei. A banda de millores estructurals, també s'ha reclamat un increment de les freqüències per adaptar-les a les necessitat de la població i dels visitants. La nova marquesina comportarà una major comoditat als usuaris i també millorarà la imatge de l'equipament.

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

07.07.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha estat premiat per la Federació EUROPARC en la categoria especial canvi climàtic, per... (Llegir més)

06.07.2020

La platja Gran de l'Estartit ha revalidat la Q de Qualitat Turística, un prestigios distintiu que concedeix el Instituto para la Calidad Turística... (Llegir més)

03.07.2020

El propi museu com a objecte de reflexió i de creació artística. Aquesta és la innovadora proposta del nou cicle d'art contemporani de producció... (Llegir més)

02.07.2020

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha alliberat 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu... (Llegir més)

29.06.2020

La Meda Gran i el Castell del Montgrí són dues de les imatges que s'utilitzaran en la campanya promocional que ha impulsat Moventis Sarfa amb el... (Llegir més)

26.06.2020

Benvolgudes famílies, En resposta a les sol·licituds rebudes per part de les famílies dels infants nascuts al 2019, us comuniquem que... (Llegir més)

26.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reobert les instal·lacions esportives municipals i ha elaborat un protocol d'utilització que recull totes... (Llegir més)

25.06.2020

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha escollit Torroella de Montgrí per presentar aquest matí, de... (Llegir més)

20.06.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí se suma a la campanya de sensibilització «Fes un Gest per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)» pujant... (Llegir més)

19.06.2020

Aquest any, la crisi de la COVID-19 ens obligarà a viure la revetlla de Sant Joan, una de les celebracions populars més arrelades als Països... (Llegir més)

19.06.2020

La Federació ADF Les Gavarres, de la qual en forma part l'ADF Montgrí, va activar dimecres el dispositiu de vigilància al massís del Montgrí,... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis