La Generalitat executa la reivindicada millora de l'estació d'autobusos de Torroella de Montgrí

L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.
L'alcalde, Jordi Colomí, i els regidors de Mobilitat, Josep Martinoy, i d'Urbanisme, Jordi Oliver, durant una visita a les obres.

20.02.2020

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat està portant a terme treballs de millora de l’estació d’autobusos de Torroella de Montgrí. Les obres, pressupostades en 45.000 euros, consisteixen en la instal·lació d’una nova marquesina i d’un nou tancament de l’espai, entre el mur posterior de l’estació i la coberta existents, i l’execució d’altres treballs complementaris. La nova marquesina, que servirà per a millorar l’aixopluc de les persones usuàries, estarà formada per un muret de formigó i una mampara de vidre. L’obra, durant la qual es manté el funcionament habitual del servei d’autobusos, es completarà amb la millora del mobiliari urbà i l’actualització de la senyalització.

El regidor de Mobilitat, Josep Martinoy, recorda que es tracta d'una obra llargament reivindicada per l'Ajuntament i que la Generalitat s'havia compromès a executar fa temps. Per aquesta raó, no s'ha deixat d'insistir fins que finalment s'ha contractat i adjudicat. El regidor argumenta que el transport públic és un servei essencial per a la població i per a la dinamització econòmica local, tenint en compte la component turística del municipi. L'any passat l'Ajuntament va millorar la connectivitat per a vianants entre l'estació i el passeig de Catalunya, mitjançant la remodelació i ampliació de la vorera del pàrquing públic de la carretera de l’Estartit.


Fotomuntatge de com quedarà la marquesina

Des que es va posar en funcionament, el juny de 2014, l'Ajuntament no ha deixat d'insistir en la millora del servei. A banda de millores estructurals, també s'ha reclamat un increment de les freqüències per adaptar-les a les necessitat de la població i dels visitants. La nova marquesina comportarà una major comoditat als usuaris i també millorarà la imatge de l'equipament.

07.04.2020

(07.04.20) L'ANC inicia demà el repartiment de mascaretes per a la població a través dels establiments de Torroella i l'Estartit... (Llegir més)

07.04.2020

L'Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) iniciarà demà la distribució d'un miler de mascaretes a través dels establiments que continuen oberts a... (Llegir més)

07.04.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí ha intensificat aquest darrer cap de setmana els controls de vehicles i de vianants. L'objectiu era... (Llegir més)

06.04.2020

 Malgrat el confinament, des de l'Espai Ter hem continuat treballant intensament per defensar la cultura i reforçar els llaços teixits entre la... (Llegir més)

03.04.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit han tancat un atapeït programa d'activitats diverses obertes a tota la població amb... (Llegir més)

03.04.2020

El Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Torroella de Montgrí ha registrat un increment del 7,5 % en el nombre d'usuaris arran de la crisi... (Llegir més)

02.04.2020

Malgrat ser el festival on tot és possible, l'imaginable i l'inimaginable, el FIMAG 2020 no ha trobat la vareta màgica que permeti celebrar... (Llegir més)

01.04.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha decidit suspendre la VII Fira L'Empordà, Cuina i Salut programada per al 30 d'abril i el 2 i 3 de maig, a... (Llegir més)

31.03.2020

El consultori mèdic de l'Estartit quedarà tancat a partir de demà dimecres 1 d'abril i fins que no remeti el risc de contagi pel Covid-19. Els... (Llegir més)

29.03.2020

Malgrat la crisi del coronavirus, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí manté vigent la convocatòria dels Premis Literaris El Càlam, que es... (Llegir més)

27.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut 2.000 mascaretes provinents de dos lliuraments, d'un miler cadascun, realitzats per la comunitat... (Llegir més)

26.03.2020

La Policia Local de Torroella de Montgrí està treballant activament per garantir la protecció de la població i fer complir les mesures decretades... (Llegir més)

25.03.2020

(25.03.20 - 16 h) El proper divendres 27 de març es repartiran les targetes moneder que ha creat el Departament d'Educació per les famílies que... (Llegir més)

24.03.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activitat un servei especial de neteja viària amb productes desinfectants específics com a mesura per... (Llegir més)

21.03.2020

(21.03.20 - 12.30 h) El sector de l'alimentació és un dels serveis essencials i pot continuar la seva activitat extremant i seguint les mesures de... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis