Avisos

L'ambiciós projecte El Cor Canta passarà aquest dissabte per l'Espai Ter

Hi participen 170 cantaires, acompanyats per la prestigiosa orquestra de campar Terrassa 48

el Cor Canta
el Cor Canta

10.02.2020

El Cor Canta, el projecte coral format per més de 170 cantants, passarà aquest dissabte 15 de febrer, a les 20.30 h, per l'Espai Ter, amb el concert de referència a les comarques gironines. En aquesta ocasió, el cor estarà acompanyat per la reconeguda orquestra de cambra Terrassa 48.

Compromès amb la cultura catalana, l'espectacle presenta tres obres de compositors del nostre país. En primer lloc, una figura consagrada com  el pianista i compositor Albert Guinovart, que repeteix amb Gloria, encàrrec que el Cor va fer per a l’estrena del projecte l’any passat, tot i que aquest any es podrà escoltar amb una nova orquestració. També s'estrenaran dues obres de compositors catalans emergents: Camí del sol de Gerard López Boada, basada en poemes de Joan Salvat Papasseit i Visions i cants d’Àngel Pérez Ortega, basada en textos de Joan Maragall. Ambdues obres varen ser premiades en el I Concurs Internacional de Composició per a Cor i Orquestra que convoca El Cor Canta.

El Cor Canta
És una associació coral creada el juliol de 2018, promoguda per un grup de cantants amateurs procedents del projecte CANTA amb l’OBC. L’associació té com a objectiu general adquirir la formació? musical necessària que permeti al grup consolidar-se com una coral estable i situar-se com un dels cors referents del panorama musical català. De manera amateur però rodejats per grans professionals es presentaran en format concert.

Després d’haver-se estrenat l’any passat a l’Auditori de Barcelona i a l’Auditori de Girona, en aquesta segona edició augmenten el nombre de concerts recorrent el país amb una petita gira: al Centre Cultural de Terrassa, l’Auditori de Barcelona, l’Espai Ter de Torroella de Montgrí i es tancarà la gira al Teatre Kursaal de Manresa.

A nivell musical també hi ha més novetats ja que la direcció a més de recaure com l’any passat en l’Elisenda Carrasco i Ribot incorpora una nova directora, l’Eva Martínez i Tomé. Així mateix, comptarem amb la soprano mallorquina amb una prometedora carrera i recent guanyadora del Segon premi del Primer Palau, Irene Mas i el tenor i compositor igualadí Carles Prat.

Orquestra de Cambra Terrassa 48
És una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió a la música per a formació d'orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat. Atesa la gran acceptació general i el beneplàcit de la crítica vers els seus programes basats en la investigació i difusió de la música escrita per a cordes a nivell global, l’OCT48 ha programat ininterrompudament des de l’any 2000 la seva temporada de concerts a la ciutat de Terrassa, i des de la temporada 2004-05 és orquestra resident al nou Auditori Municipal de Terrassa, on actualment ofereix el seu cicle estable de concerts.

Venda d’entrades

Al web www.espaiter.cat
Compra la teva entrada a qualsevol hora i sense cues. Te la podràs imprimir en paper o portar-la al mòbil i anar directament a veure l’espectacle.

Presencialment
A l'Auditori Teatre Espai Ter: dilluns, dimecres i divendres d’11.00 a 13.00 h
A l'Oficina de Turisme de l'Estartit: horaris al tel. 972 75 19 10
A taquilla, una hora abans de l'espectacle, en el cas que quedin entrades a la venda.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis