Avisos

Activat el Pla d'Emergència Local en fase de prealerta pel temporal Glòria

21.01.2020

(21.01.20 - 13.47 h)

- A causa de la situació meteorològica, la dificultat dels accessos per carreteres tallades i la previsió que continuï plovent durant el dia d'avui, us informem que per demà dimecres 22 de gener de 2020 mantindrem les classes suspeses de tots els centres educatius del municipi, tot i que els centres es mantindran oberts per atendre els alumnes que hi arribin. La recomanació, però, és que els alumnes es quedin a casa.

- En el mateix sentit, el Consell Comarcal del Baix Empordà ens ha informat que anul·la el servei de transport escolar a tota la comarca.

- Les instal·lacions esportives municipals restaran tancades durant el dia d'avui.

- Al pavelló d'esports, el fort temporal de vent ha afectat un gran finestral de vidre que dona a la pista. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ja està gestionant la seva reparació. Per qüestions de seguretat i per evitar que pugui afectar els usuaris, la instal·lació no es podrà utilitzar fins que estigui reparat, actuació que es farà amb la major celeritat possible.

(21.01.20 - 8.50 h)

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activat el Pla d'Emergència Local en fase de prealerta per vent, manca de subministrament elèctric i pluja intensa.

Red Elèctrica ha contactat amb l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per la incidència a la xarxa de transport elèctric i ha informat que s'hauran de realitzar talls rotatius als clients de les comarques gironines, fins a la resolució definitiva de l'avaria.

A Torroella de Montgrí i a l'Estartit s'han suspès les classes, tot i que els centres es mantenen oberts per atendre els alumnes que hi han arribat. La recomanació, però, és que els alumnes es quedin a casa.

Els accessos a Torroella per les carreteres de Serra de Daró i Ullà estan tallats. L'accés per la carretera de Pals es manté obert.

L'Agència Catala de l'Agua (ACA) informa de l'augment important del cabal dels rius Ter i Onyar anirà creixent. Es preveu que continuin les pluges. Es recomana evitar llerres, guals, creuament si punts baixos.

L'Ajuntament demana molta precaució a la ciutadania, especialment al front de mar, degut al fort onatge que es preveu, i també a les lleres dels regs.

13.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reurbanitzarà íntegrament el carrer de Fàtima, on el mes de novembre s'hi va obrir un important esvoranc pel... (Llegir més)

13.02.2020

Aquest matí s'ha celebrat un Ple extraordinari per formalitzar la presa de possessió com a regidora de Debora Aguilar Cabello, del grup municipal... (Llegir més)

11.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgri ha decretat l'aixecament de la restricció de beure i cuinar amb aigua de la xarxa municipal. Les darreres... (Llegir més)

11.02.2020

L'ACA iniciarà de manera imminent, en els propers dies, la reparació de la mota del Ter i de la canalització de l'aigua potable a Torroella de... (Llegir més)

11.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha incorporat, durant 6 mesos, a 22 persones, totes elles aturades de llarga durada, a través del programa... (Llegir més)

10.02.2020

El Cor Canta, el projecte coral format per més de 170 cantants, passarà aquest dissabte 15 de febrer, a les 20.30 h, per l'Espai Ter, amb el... (Llegir més)

08.02.2020

L'empresa Sorea està a l'espera de les darreres analítiques que certifiquin la potabilitat de l'aigua de la xarxa municipal de Torroella de... (Llegir més)

05.02.2020

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

31.01.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activat un dispositiu especial de neteja de les platges afectades pel temporal Gloria. L'actuació es fa... (Llegir més)

31.01.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i l'ACA s'han reunit aquest matí per valorar la incidència del temporal al municipi i... (Llegir més)

31.01.2020

Benvolguts pares i mares,                                                        Escollir l’escola... (Llegir més)

31.01.2020

Torroella de Montgrí serà una de les seus de la 4a edició dels premis i mostra VOC (Versió Original en Català), que organitza Òmnium Cultural.... (Llegir més)

30.01.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'empresa Sorea treballen amb l'objectiu que el municipi disposi d'aigua potable d'aquí a  una o dues... (Llegir més)

29.01.2020

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, reclama la millora urgent de la xarxa viària del Baix Ter, i una actuació global en les motes i... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis