Torroella i l’Estartit continuaran essent seus del prestigiós torneig MIC fins al 2023

Jordi Colomí i Juanjo Rovira, després de signar el conveni al despatx d'alcaldia.
Jordi Colomí i Juanjo Rovira, després de signar el conveni al despatx d'alcaldia.

05.12.2019

Torroella de Montgrí i l'Estartit seran, un any més, dues de les seus del prestigiós Torneig Internacional de Futbol Base MIC - Mediterranean International Cup, durant els propers quatre anys. L'alcalde, Jordi Colomí, i el director del MIC, Juanjo Rovira, han signat el conveni de col·laboració, pel qual es posa a disposició de l'organització els camps municipals de futbol de Torroella i de l'Estartit.

El MIC arribarà la propera Setmana Santa a la 20a edició i el nostre municipi n'és seu estable des del primer any que es va posar en marxa. Gràcies a aquesta participació, al nostre municipi hem vist jugar alguns dels millors equips i jugadors del futbol base internacional, a la vegada que els equips locals han tingut la possibilitat de disputar partits amb equips del màxim nivell.

L'alcalde assegura que aquest torneig és molt important per al municipi per la tasca de promoció i dinamització que representa, ja que atreu molt públic, i moltes famílies d'esportistes que opten per allotjar-se aquests dies de Setmana Santa a establiments de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Tant Colomí, com Rovira han coincidit a destacar la bona entesa i sintonia que sempre ha existit entre l'Ajuntament i el MIC.

Un estudi elaborat pel Patronat de Turisme assenyala que el torneig va mobilitzar el 2018 28.146 persones, entre participants, familiars i públic assistent, en el prop de mig centenar de seus habilitades i va tenir un impacte econòmic d'11,4 milions d'euros.

30.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a l'UE Torroella i a l'equip sènior del Bàsquet Club Torroella per la magnífica temporada... (Llegir més)

29.05.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció en la qual es demana a l'Estat mesures de flexibilització pressupostària que,... (Llegir més)

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

18.05.2020

El municipi de Torroella de Montgrí, inclòs dins de la regió sanitària de Girona, ha passat avui dilluns 18 de maig a la fase 1 de... (Llegir més)

17.05.2020

La Secretaria d'Estat de Turisme, amb coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat unes guies que contenen recomanacions i directrius sobre... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis