Activat un dispostiu d'emergència per reparar un esvoranc al carrer de Fàtima de Torroella de Montgrí

12.11.2019

Aquest matí s'ha retirat el camió de gran tonatge que ahir a dos quarts de set de la tarda va quedar atrapat al carrer de Fàtima, de Torroella de Montgrí, a conseqüència d'un esvoranc que es va produir a la calçada.

En aquests moments els Bombers estan valorant la incidència i les companyies d'aigua, gas i llum hi han desplaçat els seus tècnics, per inspeccionar les canalitzacions de serveis, per bé que no s'hi han detectat afectacions. Amb tot, a conseqüència d'aquests treballs d'inspecció es poden produir talls puntuals de subministrament.

L'esfondrament ha provocat el trencament d'un desaigüe d'aigües brutes i del col·lector d’aigües de la muntanya.

L'esvoranc té unes dimensions d'uns 2 m d'amplada per uns 9 m de llargada i 2 m de fondària. Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'han activat tots els dispositius tècnics disponibles per tal d'avaluar i resoldre la incidència al més aviat possible.

La brigada municipal procedirà al sanejament de l'esvoranc i els treballs per reparar la incidència s'encarregaran a una empresa externa. També s'aprofitarà per repassar l'estat de tota la canalització d'aigües plujanes del carrer.

07.07.2020

Ahir al vespre es va realitzar l'acte simbòlic de lliurament de les claus i les taquilles dels horts comunitaris i ecològics a 8 nous hortolans.... (Llegir més)

07.07.2020

El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha estat premiat per la Federació EUROPARC en la categoria especial canvi climàtic, per... (Llegir més)

06.07.2020

La platja Gran de l'Estartit ha revalidat la Q de Qualitat Turística, un prestigios distintiu que concedeix el Instituto para la Calidad Turística... (Llegir més)

03.07.2020

El propi museu com a objecte de reflexió i de creació artística. Aquesta és la innovadora proposta del nou cicle d'art contemporani de producció... (Llegir més)

02.07.2020

Personal tècnic del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter ha alliberat 17 tortugues d’estany (Emys orbicularis) dins del seu... (Llegir més)

29.06.2020

La Meda Gran i el Castell del Montgrí són dues de les imatges que s'utilitzaran en la campanya promocional que ha impulsat Moventis Sarfa amb el... (Llegir més)

26.06.2020

Benvolgudes famílies, En resposta a les sol·licituds rebudes per part de les famílies dels infants nascuts al 2019, us comuniquem que... (Llegir més)

26.06.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reobert les instal·lacions esportives municipals i ha elaborat un protocol d'utilització que recull totes... (Llegir més)

25.06.2020

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha escollit Torroella de Montgrí per presentar aquest matí, de... (Llegir més)

20.06.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí se suma a la campanya de sensibilització «Fes un Gest per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)» pujant... (Llegir més)

19.06.2020

Aquest any, la crisi de la COVID-19 ens obligarà a viure la revetlla de Sant Joan, una de les celebracions populars més arrelades als Països... (Llegir més)

19.06.2020

La Federació ADF Les Gavarres, de la qual en forma part l'ADF Montgrí, va activar dimecres el dispositiu de vigilància al massís del Montgrí,... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis