Avisos

La Festa de l’Esport ret un sentit homenatge al desaparegut Enric Bofill i Boix

Ha estat distingit amb el Premi Montgrí de l’Esport 2019 per la seva trajectòria en el món del ciclisme local

Foto de família dels premiats en la Festa de l'Esport 2019.
Foto de família dels premiats en la Festa de l'Esport 2019.
Familiars Enric Bofill.
Familiars Enric Bofill.
Genís Pigem, regidor d'Esports.
Genís Pigem, regidor d'Esports.
Sílvia Marín. Club Ciclista Baix Ter.
Sílvia Marín. Club Ciclista Baix Ter.
Paula Parella. Agroruralsurf.
Paula Parella. Agroruralsurf.
Eloi Ponsatí. Club Tennis Taula Torroella de Montgrí.
Eloi Ponsatí. Club Tennis Taula Torroella de Montgrí.
Tere Núñez. Escola de Futbol Baix Ter.
Tere Núñez. Escola de Futbol Baix Ter.
Carles Blasco. Club de Rugby Els Senglars.
Carles Blasco. Club de Rugby Els Senglars.
Quim Radresa. Club Ciclista Montgrí.
Quim Radresa. Club Ciclista Montgrí.
Xènia Pujol. Club Gimnàstic Montgrí.
Xènia Pujol. Club Gimnàstic Montgrí.
Club Handol Montgrí. Primera junta.
Club Handol Montgrí. Primera junta.
Joan Las Heras. Bàsquet Club Torroella.
Joan Las Heras. Bàsquet Club Torroella.
Equip femení de l'Sporting Club Mantes.
Equip femení de l'Sporting Club Mantes.
Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí.
Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí.

07.10.2019

La gala de la Festa de l’Esport 2019 va retre ahir al vespre un sentit homenatge a Enric Bofill i Boix, president del Club Ciclista Montgrí, que va traspassar, de manera sobtada, el passat mes de març, als 53 anys. Bofill va deixar una forta petjada tant per la seva afable personalitat, com pel seu activisme esportiu. Va ser un exemple de compromís i companyonia. Per aquests motius, la seva trajectòria ha estat reconeguda amb el Premi Montgrí de l’Esport 2019, guardó que van recollir els seus familiars, de mans de l'alcalde, Jordi Colomí, en el decurs d’un acte celebrat a l’Espai Ter durant el qual també es van lliurar deu reconeixements al mèrit esportiu.

Bofill era un gran amant de la bicicleta i va iniciar la seva activitat al Club Ciclista Baix Ter, cap a l’any 2008. Va ser-ne ciclista, patrocinador i director de la secció de bicicleta de carretera. El seu pas per l'entitat va deixar molts bons records a tots els membres que en aquell moment en formaven part i que avui el recorden com una persona molt treballadora i voluntariosa, sempre disposat a donar-ho tot. Poc a poc la seva afició a pedalar es va anar encaminant cap a l'organització de sortides cicloturístiques els caps de setmana. Cap a l’any 2012 va involucrar-se i col·laborar amb el Club Ciclista Montgrí, entitat de la qual era el president en el moment del seu traspàs.

Pel que fa al 10 reconeixements al mèrit esportiu que concedeixen els clubs locals, els guardons van ser lliurats pel regidor d'Esports, Genís Pigem, i enguany van ser per:

CLUB CICLISTA BAIX TER
A Sílvia Marin Serra, vocal del CC Baix Ter des de 2009 i un dels pals de paller de l’èxit i el creixement d’aquesta entitat.

AGRORURALSURF
A Paula Parella, per la seva indiscutible passió per l'aigua, la seva entrega i la voluntat d'aprendre i millorar.

CLUB TENNIS TAULA TORROELLA
A Eloi Ponsatí, entrenador i ànima de l'Escola de Tennis Taula.

ESCOLA DE FUTBOL  BAIX TER
A Maria Teresa Núñez, la “Tere”, per la seva implicació, decisió i fermesa, essencial perquè tot funcioni en el club.

CLUB DE RUGBY ELS SENGLARS
A Carles Blasco, una de les persones més importants del rugby a Torroella.

CLUB CICLISTA MONTGRÍ
A Quim Radresa, un dels socis fundador de l’entitat, on ha desenvolupat diferents càrrecs i Ha ajudat a promocionar i mantenir l'esperit ciclista en tots els seus companys

CLUB GIMNASTIC MONTGRÍ
A Xènia Pujol, pels èxits aconseguits la passada temporada en rítmica i artística.

CLUB HANDBOL MONTGRÍ
A la primera junta que van fundar el club el 25 de juny de 1990. Antonio López com a president, en Josep Pujol com a secretari, en Joaquim Serra com a tresorer, en Josep Anguila, Narcís Aulina, Lluís Grau, en Ramiro Marquès i en Joan Romero com a vocals.

BÀSQUET CLUB TORROELLA
A Joan Las Heras Oliva, persona estretament vinculada a l’esport del bàsquet, no només com a jugador o com a entrenador, sinó  també com a director esportiu, delegat d’equip i membre de junta.

UNIÓ ESPORTIVA TORROELLA
A l’equip femení del desaparegut Sporting Club Mantes, fundat el 1971 i desaparegut el 1975. Va ser el primer equip de futbol femení de Torroella de Montgrí. Estava format per Monserrat Junqué, Teresa Pujol, Bernarda Muñoz ‘Nandi’, Carmen Garcia, Catalina del Molino, Montserrat Estraguès, Carmen Junqué, Carme Bosch, Magda San Andrés, Rosa Mª Sabrià, Carmen Crosa i Montserrat Pagès.

24.02.2020

Aquest matí han començat els treballs sobre el terreny per reparar la mota de Ter, que es va trencar en el punt de desguàs del rec del Molí,... (Llegir més)

21.02.2020

La Generalitat ha reiterat en el seu compromís de desplegar el programa de millores de la xarxa viària del Baix Ter que va presentar el gener de... (Llegir més)

20.02.2020

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat està portant a terme treballs de millora de l’estació d’autobusos de Torroella... (Llegir més)

20.02.2020

El Museu de la Mediterrània impulsa la II Jornada de Memòria Històrica Local, que aquesta edició se centra en la rereguarda, i molt especialment... (Llegir més)

13.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reurbanitzarà íntegrament el carrer de Fàtima, on el mes de novembre s'hi va obrir un important esvoranc pel... (Llegir més)

13.02.2020

Aquest matí s'ha celebrat un Ple extraordinari per formalitzar la presa de possessió com a regidora de Debora Aguilar Cabello, del grup municipal... (Llegir més)

11.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgri ha decretat l'aixecament de la restricció de beure i cuinar amb aigua de la xarxa municipal. Les darreres... (Llegir més)

11.02.2020

L'ACA iniciarà de manera imminent, en els propers dies, la reparació de la mota del Ter i de la canalització de l'aigua potable a Torroella de... (Llegir més)

11.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha incorporat, durant 6 mesos, a 22 persones, totes elles aturades de llarga durada, a través del programa... (Llegir més)

10.02.2020

El Cor Canta, el projecte coral format per més de 170 cantants, passarà aquest dissabte 15 de febrer, a les 20.30 h, per l'Espai Ter, amb el... (Llegir més)

08.02.2020

L'empresa Sorea està a l'espera de les darreres analítiques que certifiquin la potabilitat de l'aigua de la xarxa municipal de Torroella de... (Llegir més)

05.02.2020

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

31.01.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activat un dispositiu especial de neteja de les platges afectades pel temporal Gloria. L'actuació es fa... (Llegir més)

31.01.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i l'ACA s'han reunit aquest matí per valorar la incidència del temporal al municipi i... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis