La Festa de l’Esport ret un sentit homenatge al desaparegut Enric Bofill i Boix

Ha estat distingit amb el Premi Montgrí de l’Esport 2019 per la seva trajectòria en el món del ciclisme local

Foto de família dels premiats en la Festa de l'Esport 2019.
Foto de família dels premiats en la Festa de l'Esport 2019.
Familiars Enric Bofill.
Familiars Enric Bofill.
Genís Pigem, regidor d'Esports.
Genís Pigem, regidor d'Esports.
Sílvia Marín. Club Ciclista Baix Ter.
Sílvia Marín. Club Ciclista Baix Ter.
Paula Parella. Agroruralsurf.
Paula Parella. Agroruralsurf.
Eloi Ponsatí. Club Tennis Taula Torroella de Montgrí.
Eloi Ponsatí. Club Tennis Taula Torroella de Montgrí.
Tere Núñez. Escola de Futbol Baix Ter.
Tere Núñez. Escola de Futbol Baix Ter.
Carles Blasco. Club de Rugby Els Senglars.
Carles Blasco. Club de Rugby Els Senglars.
Quim Radresa. Club Ciclista Montgrí.
Quim Radresa. Club Ciclista Montgrí.
Xènia Pujol. Club Gimnàstic Montgrí.
Xènia Pujol. Club Gimnàstic Montgrí.
Club Handol Montgrí. Primera junta.
Club Handol Montgrí. Primera junta.
Joan Las Heras. Bàsquet Club Torroella.
Joan Las Heras. Bàsquet Club Torroella.
Equip femení de l'Sporting Club Mantes.
Equip femení de l'Sporting Club Mantes.
Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí.
Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí.

07.10.2019

La gala de la Festa de l’Esport 2019 va retre ahir al vespre un sentit homenatge a Enric Bofill i Boix, president del Club Ciclista Montgrí, que va traspassar, de manera sobtada, el passat mes de març, als 53 anys. Bofill va deixar una forta petjada tant per la seva afable personalitat, com pel seu activisme esportiu. Va ser un exemple de compromís i companyonia. Per aquests motius, la seva trajectòria ha estat reconeguda amb el Premi Montgrí de l’Esport 2019, guardó que van recollir els seus familiars, de mans de l'alcalde, Jordi Colomí, en el decurs d’un acte celebrat a l’Espai Ter durant el qual també es van lliurar deu reconeixements al mèrit esportiu.

Bofill era un gran amant de la bicicleta i va iniciar la seva activitat al Club Ciclista Baix Ter, cap a l’any 2008. Va ser-ne ciclista, patrocinador i director de la secció de bicicleta de carretera. El seu pas per l'entitat va deixar molts bons records a tots els membres que en aquell moment en formaven part i que avui el recorden com una persona molt treballadora i voluntariosa, sempre disposat a donar-ho tot. Poc a poc la seva afició a pedalar es va anar encaminant cap a l'organització de sortides cicloturístiques els caps de setmana. Cap a l’any 2012 va involucrar-se i col·laborar amb el Club Ciclista Montgrí, entitat de la qual era el president en el moment del seu traspàs.

Pel que fa al 10 reconeixements al mèrit esportiu que concedeixen els clubs locals, els guardons van ser lliurats pel regidor d'Esports, Genís Pigem, i enguany van ser per:

CLUB CICLISTA BAIX TER
A Sílvia Marin Serra, vocal del CC Baix Ter des de 2009 i un dels pals de paller de l’èxit i el creixement d’aquesta entitat.

AGRORURALSURF
A Paula Parella, per la seva indiscutible passió per l'aigua, la seva entrega i la voluntat d'aprendre i millorar.

CLUB TENNIS TAULA TORROELLA
A Eloi Ponsatí, entrenador i ànima de l'Escola de Tennis Taula.

ESCOLA DE FUTBOL  BAIX TER
A Maria Teresa Núñez, la “Tere”, per la seva implicació, decisió i fermesa, essencial perquè tot funcioni en el club.

CLUB DE RUGBY ELS SENGLARS
A Carles Blasco, una de les persones més importants del rugby a Torroella.

CLUB CICLISTA MONTGRÍ
A Quim Radresa, un dels socis fundador de l’entitat, on ha desenvolupat diferents càrrecs i Ha ajudat a promocionar i mantenir l'esperit ciclista en tots els seus companys

CLUB GIMNASTIC MONTGRÍ
A Xènia Pujol, pels èxits aconseguits la passada temporada en rítmica i artística.

CLUB HANDBOL MONTGRÍ
A la primera junta que van fundar el club el 25 de juny de 1990. Antonio López com a president, en Josep Pujol com a secretari, en Joaquim Serra com a tresorer, en Josep Anguila, Narcís Aulina, Lluís Grau, en Ramiro Marquès i en Joan Romero com a vocals.

BÀSQUET CLUB TORROELLA
A Joan Las Heras Oliva, persona estretament vinculada a l’esport del bàsquet, no només com a jugador o com a entrenador, sinó  també com a director esportiu, delegat d’equip i membre de junta.

UNIÓ ESPORTIVA TORROELLA
A l’equip femení del desaparegut Sporting Club Mantes, fundat el 1971 i desaparegut el 1975. Va ser el primer equip de futbol femení de Torroella de Montgrí. Estava format per Monserrat Junqué, Teresa Pujol, Bernarda Muñoz ‘Nandi’, Carmen Garcia, Catalina del Molino, Montserrat Estraguès, Carmen Junqué, Carme Bosch, Magda San Andrés, Rosa Mª Sabrià, Carmen Crosa i Montserrat Pagès.

30.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a l'UE Torroella i a l'equip sènior del Bàsquet Club Torroella per la magnífica temporada... (Llegir més)

29.05.2020

El Ple de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció en la qual es demana a l'Estat mesures de flexibilització pressupostària que,... (Llegir més)

29.05.2020

Les principals mesures que inclou el pla de xoc municipal, per àmbits d’actuació, són les següents: Mesures socials S'ampliaran les... (Llegir més)

29.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprofitat l'aturada forçosa de l'activitat al pavelló i al camp municipal d'esports per fer-hi tasques de... (Llegir més)

28.05.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí té intenció de reprendre el procés participatiu per definir el nou espai juvenil que s'està projectant al... (Llegir més)

28.05.2020

Benvolguts pares i mares, Us informem que totes les sol·licituds de preinscripció a les escoles bressol municipals de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

25.05.2020

Els Pressupostos Participatius de Torroella de Montgrí i de l'Estartit es posposen un any, per la impossibilitat de desenvolupar el procés durant... (Llegir més)

22.05.2020

El Museu de la Mediterrània ha iniciat el procés de recollida de material gràfic i documental per conservar la memòria de com s’ha viscut el... (Llegir més)

22.05.2020

La crisi del Covid-19 ha obligat a suspendre la 40a edició del Festival de Torroella, per bé que es reformularà el format per tal de poder... (Llegir més)

21.05.2020

Les platges de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tenen suficient capacitat de càrrega per acollir a tots els banyistes d'una temporada habitual,... (Llegir més)

20.05.2020

L'Auditori Teatre Espai Ter manté la proposta educativa per al curs vinent, que arrencaria, si les autoritats governamentals i sanitàries no diuen... (Llegir més)

19.05.2020

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí segueix prioritzant l’atenció al públic per via... (Llegir més)

18.05.2020

El municipi de Torroella de Montgrí, inclòs dins de la regió sanitària de Girona, ha passat avui dilluns 18 de maig a la fase 1 de... (Llegir més)

17.05.2020

La Secretaria d'Estat de Turisme, amb coordinació amb el Ministeri de Sanitat ha elaborat unes guies que contenen recomanacions i directrius sobre... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis