Avisos

Gran èxit del primer «speed dating» laboral a Torroella de Montgrí

La iniciativa posa en contacte cinc empreses i una setantena de persones que busquen feina

25.09.2019

El Club de la Feina de Torroella de Montgrí, a través del programa Ubicat, va organitzar ahir al matí, amb un gran èxit de participació, la primera experiència d'speed dating laboral, un sistema ràpid i directe per a la selecció de personal, que posa en contacte empreses i treballadors que busquen feina. Es tracta d'un mètode inspirat en el model de cites ràpides i que es mostra molt efectiu per posar en comú demandes i perfils laborals. En el cas de Torroella de Montgrí, hi van participar 5 empreses (Panini, Hotel Golf La Costa, Enplater, Eurofirms i Unió de Pagesos) i uns 70 candidats i candidates a les 12 places laborals ofertades. La sessió es va desenvolupar de 9 a 13 h del matí a Casa Pastors. Cada empresa tenia una franja horària determinada, a la qual els participants s'hi havien d'inscriure prèviament. Durant la seva franja, els representants de l'empresa feien una presentació de les places i posteriorment mantenien entrevistes ràpides amb els candidats.

Reforç de l'atenció presencial al Club de la Feina

La jornada d'speed dating ha estat una iniciativa de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'ajuntament, que s'ha gestionat a través del Club de la Feina, un servei servei d’assessorament i orientació, on les persones que busquen feina o volen millorar-la, troben el suport tècnic i els recursos materials necessaris per tal d’encarar aquest procés i millorar les seves competències. Aquest servei es presta a través d'un conveni amb el Consell Comarcal del Baix Empordà i recentment s'ha reforçat la seva implantació a Torroella de Montgrí. Des de poc abans de l'estiu l'atenció presencial ha passat d'1 a 2 dies (dimarts i divendres, de 8 a 15 h, sempre amb cita prèvia, al Convent dels Agustins).

Formació i col·locació carnissers i xarcuters

La lluita contra l'atur i la dinamització laboral és una prioritat per a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Per aquest motiu, a banda del Club de la Feina, es dona suport, a les persones que cerquen feina, a través d'iniciatives supramunicipals que facin possible la capacitat i la inserció laboral. Els darrers anys l'Ajuntament ha participat activament en programes com els Programa de Garantia Juvenil o el Programa Treball i Formació.

En aquests moments es dóna suport a la implementació del Programa ocupacional 30 Plus, que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Empordà i té com a objectiu la inserció laboral de persones a partir de 30 anys que busquin feina i resideixin al Baix Empordà. En aquesta edició es busquen professionals de la carnisseria i la xarcuteria. El programa inclou una formació especialitzada en atenció al client i un contracte mínim de 6 mesos a les persones participants i una subvenció adreçada a les empreses contractants de 858,55€ per mes contractat (40 hores setmanals)

  • Destinataris: Persones en recerca de feina majors de 30 anys i empreses amb necessitat de professionals.
  • Calendari: Del 13 al 28 de novembre de 2019
  • Ubicació: Convent dels Agustins (Aula de formació).
  • Projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.
  • Descarrega't el programa: Curs programa 30+ carnisseria i xarcuteria
24.02.2020

Aquest matí han començat els treballs sobre el terreny per reparar la mota de Ter, que es va trencar en el punt de desguàs del rec del Molí,... (Llegir més)

21.02.2020

La Generalitat ha reiterat en el seu compromís de desplegar el programa de millores de la xarxa viària del Baix Ter que va presentar el gener de... (Llegir més)

20.02.2020

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat està portant a terme treballs de millora de l’estació d’autobusos de Torroella... (Llegir més)

20.02.2020

El Museu de la Mediterrània impulsa la II Jornada de Memòria Històrica Local, que aquesta edició se centra en la rereguarda, i molt especialment... (Llegir més)

13.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí reurbanitzarà íntegrament el carrer de Fàtima, on el mes de novembre s'hi va obrir un important esvoranc pel... (Llegir més)

13.02.2020

Aquest matí s'ha celebrat un Ple extraordinari per formalitzar la presa de possessió com a regidora de Debora Aguilar Cabello, del grup municipal... (Llegir més)

11.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgri ha decretat l'aixecament de la restricció de beure i cuinar amb aigua de la xarxa municipal. Les darreres... (Llegir més)

11.02.2020

L'ACA iniciarà de manera imminent, en els propers dies, la reparació de la mota del Ter i de la canalització de l'aigua potable a Torroella de... (Llegir més)

11.02.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha incorporat, durant 6 mesos, a 22 persones, totes elles aturades de llarga durada, a través del programa... (Llegir més)

10.02.2020

El Cor Canta, el projecte coral format per més de 170 cantants, passarà aquest dissabte 15 de febrer, a les 20.30 h, per l'Espai Ter, amb el... (Llegir més)

08.02.2020

L'empresa Sorea està a l'espera de les darreres analítiques que certifiquin la potabilitat de l'aigua de la xarxa municipal de Torroella de... (Llegir més)

05.02.2020

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

31.01.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activat un dispositiu especial de neteja de les platges afectades pel temporal Gloria. L'actuació es fa... (Llegir més)

31.01.2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, l'EMD de l'Estartit i l'ACA s'han reunit aquest matí per valorar la incidència del temporal al municipi i... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis