Avisos

L'ultrafondista Núria Borrell rep el Premi Montgrí de l'Esport 2017

23.10.2017

L'utrafondista torroellenca Núria Borrell va rebre ahir al vespre el Premi Montgrí de l'Esport 2017, que concedeix l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en reconeixement al seu esperit de superació i exemple de compromís solidari. Entre d'altres iniciatives, Borrell va participar el 2015 a l'exigent Marathon des Sables, al Marroc, per recaptar fons per la recerca del càncer infantil de Sant Joan de Déu, i el 2016 va creuar el desert d'Atacama per recaptar fons per a la investigació sobre les malalties neurodegeneratives.

Borrell, biòloga de formació i higienista dental de professió, va començar a córrer als 18 anys per estar en forma. Quan va complir els 54 anys, va decidir deixar de córrer i va voler acomiadar-se de la seva afició fent la que havia de ser la seva primera i darrera marató, la de Nova York. Però lluny del que s’havia proposat, no va deixar de córrer, sinó que a partir de llavors va fer unes quantes maratons més i es va iniciar en les curses d’extrema duresa.

Borrell va rebre el guardó de mans de l’alcalde, Josep Maria Rufí, durant la gala programada en el marc de la Festa de l'Esport, que es va celebrar a l’Espai Ter.

Durant la vetllada també es van reconèixer, a proposta dels mateixos clubs, 13 esportistes i equips locals que han destacat durant l’any que acaba pels èxits assolits o per la seva trajectòria en favor de la promoció de l'esport. Els reconeixements van ser lliurats pel regidor d'Esports, Jordi Colomí, acompanyat per la tècnica d’Esports, Vanesa Muxach.

La gala va estar conduïda per la periodista Sandra Florenza. Va obrir l'acte el regidor d'Esports, Jordi Colomí, que després de donar la benvinguda a tots els assistents i agrair l'esforç, voluntari i compromès, de clubs i persones per al foment de l'esport local, va fer una breu explicació de com quedarà l'ampliació de la zona esportiva i de quina era la cronologia programada per a la seva execució.

Reconeixements Festa de l'Esport 2017:

CLUB CICLISTA MONTGRÍ

Secció de Bike Trial, a càrrec d’en Jordi Casas. Amb la seva pedagogia, abnegació, paciència ha format un grup de petits bikers que a l’hora que es diverteixen van adquirint uns valors importants.

CLUB CICLISTA BAIX TER

Equip BTT Jodofi-Baix Ter. Un equip molt jove, amb mitjana d'edat de 16 anys, que enguany ha quedat 6è classificat del rànquing català absolut, superant equips professionals del MTB.

AGRORURALSURF

Robert Barrabés. Per ser un dels nostres monitors més implicats i un dels surfistes més destacats de tot l’àmbit català.

CLUB GIMNÀSTIC MONTGRÍ

La temporada pasada va fer història. Per primera vegada, tres conjunts i un duo es van classificar per participar a la final Nacional de Catalunya de gimnàstica rítmica i tots els equips van poder pujar al podi. Els resultats més destacats van ser en categoria benjamí, 2es classificades (Laia Barrios, Abril Figa, Nerea Pérez, Ariadna Tomás i Judith Casadevall) i en categoria cadet, 2es classificades (Lídia Ruiz, Ellie King, Júlia Rovira, Mar Ros i Mar Bellet).

ESCOLA DE FUTBOL BAIX TER

David Blanco Granados. Ha gestionat amb eficàcia i encert el dia a dia esportiu i de convivència de dos-cents i escaig membres de l’escola durant un curs que no ha estat fàcil, tant pels problemes que han anat sorgint com per les fites que es perseguien... i al final ha aconseguit que l’escola assolís amb excel·lència els objectius.

CLUB TENNIS TAULA TORROELLA

Alfred Darder. Es va incorporar al club farà uns deu anys i va començar a jugar competicions amb més de 60 anys. És dels pocs que pot dir que ha jugat a 1a nacional (com si fos a 2a B en el futbol. Se li reconeixen els èxits competitius i la seva qualitat humana. Ell és el principal culpable del caliu i bon ambient que hi ha entre tots els components del club i en especial dels equips de 1a territorial.

UNIÓ ESPORTIVA TORROELLA

Josep Cruset Muriscot. Per la seva implicació amb el club, sobretot en els anys en què va dirigir-lo i per ser el gran impulsor del camp d’esports actual.

UNIÓ ESPORTIVA L’ESTARTIT

Carles Nugué i Blay. Va ser un dels fundadors del Club a l’any 1979 i aquest any ha deixat de forma definitiva la seva tasca directiva. Ha ocupat diferents càrrecs, entre ells el de President durant molts anys i en dues etapes diferents. Alma mater del Club des del seus inicis, va ser un dels impulsors del futbol femení al Club. La seva tasca al llarg de tants anys ha permés que un Club petit d’un poble petit sigui conegut i reconegut arreu de l’Estat Espanyol.

CLUB NÀUTIC ESTARTIT

El Club Nàutic Estartit vol fer una menció, per les seves progressions a: l’equip de tennis, l’equip de Pàdel, l’equip d’Optimist, l’equip d’Europas. A la Patricia Figuerola, per finalitzar 15ena Fèmina del Campionat del Món i 5ena Fèmina del Campionat d’Europa Juvenil. L’Oriol Piña, per finalitzar 9è Masculí del Campionat del Món i 4t Maculí del Campionat d’Europa Juvenil. Es fa una menció especial a la Lluïsa Puig, per finalitzar 9ena Fèmina del Campionat del Món i proclamar-se sostscampiona d’Europa

CLUB DE RUGBY ELS SENGLARS

Ian Robson. Va ser el primer entrenador dels Senglars, activitat que va mantenir durant 7 anys. Va ajudar a consolidar l’equip i el club, del qual no s’ha desvinculat mai. Per al club va ser una sort trobar un home, jubilat anglès resident al municipi i gran coneixedor del rugby, amb la seva experiència i les seves ganes d’ensenyar a un equip acabat de construir.

CLUB HANDBOL MONTGRÍ

Plàcid Parals i Colomer. Per la seva col·laboració, implicació i dedicació durant 33 anys. Va començar als 11 anys com a jugador de base. Durant un temps que no hi havia equip sènior va anar a jugar a diferents clubs en categories més altes, però va tornar. Ha jugat en totes o gairebé totes les posicions: ha estat jugador, pare, president, entrenador, àrbitre, vocal, coordinador, delegat.

BÀSQUET CLUB TORROELLA

Dolors Subirà Gusó. Per la seva dedicació i estima cap al Bàsquet Club Torroella i per la seva sensibilitat cap als valors universals de l’esport. La temporada 2013-2014 va agafar el relleu deixat per en Josep Ferrer en la presidència. Ha presidit l’entitat 4 temporades, fins la temporada 2016-2017, i el seu treball ha girat entorn la millora organitzativa dels diferents apartats del club. Amb la seva forma de ser, sap treballar en equip, sap escoltar i valora totes les aportacions que puguin arribar, ha sabut governar la nau amb gran encert i solvència, i ha fet possible que moltes persones vulguin col·laborar amb el club.

CLUB HÍPIC ESTARTIT-TORROELLA DE MONTGRÍ (HÍPICA MAS PAGUINA)

Mar Sabrià Ruiz. Per la seva gran evolució tècnica i esportiva. En espera que finalitzi la Lliga de Girona de Clubs Hípics, es mou entre la primera i segona posició dins la seva categoria, amb serioses possibilitats de guanyar el títol.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis