Avisos

Visita dels alumnes de l'escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca

16.05.2019

Alumnes de 9 a 11 anys de l’escola Jules Verne de Torrelles de la Salanca han visitat Torroella de Montgrí com a activitat d’intercanvi dins el programa d’accions d’agermanament que vincula aquest municipi de la Catalunya Nord amb Torroella de Montgrí.

Els nens i nenes torrellans i torrellanes han tingut ocasió del 13 al 15 de maig de conèixer extensament el nostre municipi i territori a través d’un ampli programa d’activitats que l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament els ha organitzat, entre les que destaquen la visita al Museu de la Mediterrània, una excursió guiada a l’Ermita de Santa Caterina, el Castell i el medi natural del Montgrí i una visita guiada a La Pletera sobre la importància dels aiguamolls, la duna i la biodiversitat del paisatge litoral. Un model exitós de protecció del paisatge que es vol impulsar també des de Torrelles de la Salanca, tal com van suggerir el seu alcalde en la darrera reunió que va mantenir amb l’equip de Torroella.

L’escola Jules Verne va rebre una calorosa acollida per part dels nens i nenes de 4t de l’escola Guillem de Montgrí, que van organitzar diverses activitats d’intercanvi com un esmorzar i benvinguda a l’escola, una gimcana pels carrers de Torroella, un dinar plegats i finalment una xocolatada conjunta. En resum, una acció d’agermanament que s'ha tancat amb una molt bona valoració per les dues parts i que s’espera poder repetir el següent any.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis