Avisos

(IM) Informa't sobre la suspensió d'obres durant la Setmana Santa i la temporada turística

11.04.2019

Benvolguts veïns/es,

Us recordem que per tal garantir la bona qualitat turística i el descans durant els períodes d’interès turístic, existeix l’ordenança reguladora de la suspensió d’obres durant la temporada turística, aprovada pel Ple municipal en data 6 de setembre de 2012.

L’ordenança estableix la suspensió d’obres a les següents zones turístiques:

  • Nucli històric de Torroella de Montgrí i de l’Estartit.
  • Els equipaments turístics en tot el terme municipal, així com les finques llindants.  

Es considera temporada turística els següents períodes:

  • La Setmana Santa des de Dijous Sant fins Dilluns de Pasqua.
  • El període estival comprès entre el 15 de juny i el 15 de setembre.
  • El període nadalenc des del 24 de desembre fins el 6 de gener.

L’ordenança estableix dues categories d’obres alhora de fer la suspensió de llicències:

  • Resten suspeses les obres del tipus 1 (obres d’urbanització, enderrocs, excavacions i moviments de terres, fonaments, estructures, tancaments de façana, cobertes, i altres obres susceptibles de generar molèsties i sorolls).
  • Les obres del tipus 2 (obres de paleteria interior, instal·lacions, acabats interiors i obres menors en general) no estaran afectades per la suspensió de la temporada d’interès turístic, sempre que respectin les següents condicions:
        - L’horari de treball serà inclòs entre les 9 h i les 18 h.
        - Només es permetrà la utilització d’eines manuals.

Amb aquesta regulació es vol contribuir a evitar les molèsties generades pels sorolls, pols, vibracions, ocupacions de vies públiques que generin dificultats en la mobilitat, etc. Esperem doncs que així, aconseguim l’equilibri necessari entre la necessitat d’executar obres i el descans pels ciutadans que ens visita durant la temporada turística.

Cordialment,


Jordi Colomí i Massanas            
Regidor d’Urbanisme

Torroella de Montgrí, 11 d’abril de 2019

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis