Avisos

Arrenca el VI Festival de Fotografia Mirades, que mostrarà treballs de 25 autors fins al 28 d'abril

29.03.2019

El Claustre de l’Hospital de Torroella de Montgrí acollirà demà, dissabte 30 de març, a les 11 h, l’acte inaugural de la 6a edició del Festival de Fotografia Mirades, que es desenvoluparà fins al 28 d'abril. El festival està organitzat pels Amics de la Fotografia de Torroella de Montgrí i mostrarà el treball de 25 autors, amb mirades diferents, sobre tota mena de tema.

La novetat d'aquesta edició és que s'amplien els espais d'exposició abastant d’altres localitats a més de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Enguany també s’hi ha incorporat espais d’Ullà, Pals, la Bisbal d'Empordà i Girona.

Els fotògrafs participants són: Laia Albert, Sergi Alcàzar, Mireia Alises, Ana Becerra, Guilherme Bergamini, Oksana But, Víctor Calero, Daniel Casanovas, Enric Curto, Leah Fresneda, Miguel Ángel de la Font, Jordi Fuentes, Anna Jornet, Alba Jovani, Ralf Langenhorst, Candelaria Magliano, Xavier Manrique, Bernat Millet, Lola Montserrat, Marien Moreno, Joan Ramell, Dídac Salau, Pablo Varela, Jesús Visauta, Oscar Xarrié.
Cicle de Cinema i Fotografia

El Festival Mirades inclou també un Cicle de Cinema i Fotografia que oferirà la projecció de dues pel•lícules; el 6 d'abril, a les 19:15 h, Mil vegades bona nit, del director Erik Poppe (2013). Una pel•lícula nourega que explica la història d'una fotògrafa en zones de conflicte, que es debat entre escollir la seva vida familiar o la seva professió.

I el 13 d'abril a les 19:15 h Visages Villages de la cineasta francesa Agnès Varda (2018). Un film que recull les imatges de l'emotiva experiència viscuda per la cineasta i el jove fotògraf Jean René, en el seu recorregut per la França rural en una furgoneta reconvertida en un «fotomaton».

Altres exposicions de la localitat
El Festival "Mirades" inclou també en la seva proposta la visita a altres exposicions temporals de la localitat, com les de la Fundació Vila Cases: "Mirades paral•leles. Iran - Espanya: Fotògrafes al mirall "," Pedra i Ombra "," Complicitats. L'artista del fons "i" Ens - Altres. Espais de frontera ". O "Vides privades. Històries compartides "de la Fundació Mascort.

Programa

Dissabte 30 de març
11:00h | Inaguració del festival al Claustre de l'Hospital de Torroella de Montgrí.
17:00h | Inaguració de les exposicions al Centre Cívic d'Ullà.
19:00h | Inaguració de les exposicions a EMD de l'Estartit.

Diumenge 31 de març
11:00h | Inaguració de les exposicions a Ca la Pruna de Pals.
13:00h | Inaguració de les exposicions al Castell Palau de la Bisbal d'Empordà.

Dimecres 3 d'abril
19:00h | Inaguració de l'exposició a l'Espai dels Amics del Museu d'Art de Girona.
 
Dissabte 6 d'abril
19:15h | Projecció de la pel•lícula 'Mil Veces buenas noches' al Cinema Montgrí de Torroella de Montgrí.
 
Dissabte 13 d'abril
11:30h | Visita al fons fotogàfic de la Fundació Vila Casas de Torroella de Montgrí
19:15h | Projecció de la pel•lícula 'Visages Villages' al Cinema Montgrí de Torroella de Montgrí.
 
Diumenge 14 d'abril
12:00h | Visita a l'exposició 'Nparanpare' de Daniel Casanovas a la Fundació Mascort de Torroella de Montgrí.
 
Dissabte 20 d'abril
De 10 a 20h | Trobada d’editorials i fira de fotografies d’autor a la Plaça de la Vila.
12:00h | Conferència 'El fotollibre com a eina expressiva: límits i potencial' d’Àlex Llovet a la Casa Pastors de Torroella de Montgrí.
17:00h | Visita guiada a l’exposició 'Vides privades. Històries compartides. El fons fotogràfic de la família Mascort (1860- 1960)' a la Fundació Mascort de Torroella de Montgrí.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis