Avisos

L’Ajuntament contracta 5 joves en pràctiques a través del Programa de Garantia Juvenil

Tindran un contracte de sis mesos per millorar les competències professionals en àmbits relacionats amb la seva formació acadèmica

Roser Font, Josep Maria Rufí i Marc Calvet al centre de la imatge, juntament amb els joves contractats a través del Programa de Garantia Juvenil.
Roser Font, Josep Maria Rufí i Marc Calvet al centre de la imatge, juntament amb els joves contractats a través del Programa de Garantia Juvenil.

08.11.2018

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha incorporat durant 6 mesos 5 joves menors de 30 anys, del municipi i comarca, a través del Programa de Garantia Juvenil impulsat per la Unió Europea (UE) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquesta iniciativa comunitària posa en marxa diverses mesures per facilitar l’entrada dels joves al mercat laboral i per incentivar que es continuïn formant.

El programa pretén incentivar la contractació de joves menors de 30 anys, amb la formació finalitzada per a que s’integrin al mercat laboral amb l’objectiu de que adquireixin l’experiència professional necessària perquè augmentin les seves possibilitats d’incorporació al mercat laboral de forma estable. Per aquest motiu, un dels requisits imprescindibles a l’hora de contractar, és que el joves al llarg del seu període de pràctiques desenvolupin funcions pròpies de la seva formació. Les subvencions van destinades a entitats contractants: ajuntaments, consells comarcals i entitats sense afany de lucre arreu del territori. Els joves contractats havien de complir amb els requisits de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrits com a demandants d’ocupació al SOC i tenir la titulació específica per a cada lloc de feina.

Aquest és el tercer any que l'Ajuntament contracta joves a través d'aquest programa. El 2016 se'n van contractar 3 i l'any passat 1. Vist el bon resultat que va tenir, aquest any es va decidir sol·licitar una ampliació del nombre de contractacions, de manera que se n'han concedit 5, el màxim establert pel programa per a una població de les dimensions de Torroella de Montgrí.

Els i les joves contractats treballaran a Serveis Socials fent tasques d’intervenció sociocomunitària, a la Brigada Municipal fent tasques administratives, i al museu de la Mediterrània fent tasques de documentalista, gestió de públics i educatives.

Es van incorporar als seus llocs de treball divendres passat i aquest matí han estat rebuts per l'alcalde, Josep Maria Rufí: la regidora de Joventut, Roser Font, i el regidor de Promoció Econòmica, Marc Calvet. Juntament amb els seus respectius tutors durant la seva estada a l'Ajuntament, han mantingut una reunió de treball per intercanviar impressions i aprofundir en el coneixement de la institució.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis