L’Espai Ter consolida el teatre com a pal de paller de la seva programació estable

Un total de 17 propostes formen la programació estable de setembre a gener 2019, que inclou teatre, música, circ i dansa pensats per arribar a diversos públics

Humans. Temporada Alta
Humans. Temporada Alta
Les noies de Mossbank Road. Temporada Alta
Les noies de Mossbank Road. Temporada Alta
Block Party by Brodas Bros
Block Party by Brodas Bros
 	  El mundo de la tarántula. Pablo Carbonell
El mundo de la tarántula. Pablo Carbonell
La comedia de los enredos
La comedia de los enredos
 	  Premi Espai Ter 2018. In Crescendo
Premi Espai Ter 2018. In Crescendo
Todas las noches de un dia
Todas las noches de un dia

18.09.2018

L’Auditori Teatre Espai Ter presenta la seva nova temporada setembre- gener 2019, un cop passada la Festa Major de Sant Genís, moment en què ha acollit tres actes amb una assistència de públic massiva: l’entrega de la Medalla del Montgrí a Dolors Bassa, l’obra de teatre Joan Pera, Capri i l’espectacle de Trentadansa, del Grup Montgrí Dansa i la Cobla Mil·lenària.

Aquesta nova temporada  el teatre torna a ser protagonista i es consolida com la principal activitat de l’equipament al llarg de l’any, amb un públic fidel. En aquest sentit, L’Espai Ter torna a ser seu del Festival Temporada Alta amb les obres Humans i Les noies de Mossbank Road.

Amb la voluntat que el preu no sigui mai una limitació per venir a l’Espai Ter, tots els espectacles de producció pròpia estan a l’abast per 10 € amb l’Abonament T5. Aquest Abonament permet oferir al públic assidu uns descomptes extraordinaris amb la compra de 5 espectacles de la programació estable per només 50 €.

Pel que fa a les promocions, també destaca el Paquet Nadal, permet gaudir de dos concerts  per només 26 €: el Concert d’Any Nou “Valsos i polques” de l’Orquestra Terres de Marca i el Concert de Reis, “Tempo d’humore” de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.

Teatre

Destaquem tres grans obres: Todas las noches de un día (12/10 a les 21 h), d’Alberto Conejero amb la interpretació de Carmelo Gómez i Ana Torrent; Humans (27/10 a les 20.30 h), d’Stephen Karam, amb la direcció de Mario Gas i Les noies de Mossbank Road (05/12 a les 20.30 h), dirigida per Sílvia Munt i interpretada per Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat. Les dues últimes estan incloses en el Festival Temporada Alta 2018. 

També s’ofereix El mundo de la taràntula (01/11 a les 19 h), un monòleg de Pablo Carbonell en el qual també canta, i una obra clàssica de William Shakespeare: La comèdia de los enredos (04/11 a les 19 h).   

Música   

Una de les apostes principals de la programació d’aquesta temporada és el grup Brodas Bross que portarà a l’Espai Ter un espectacle de música i dansa tribut al mític James Brown: Block Party by Brodas Bross. James Brown Tribute (05/10 a les 21 h).

Destaca també la presentació i l’estrena del nou projecte musical de Jordi Molina, Retrat en groc (07/12 a les 21 h).

El principal projecte de l’equipament aquesta tardor-hivern és el Premi Espai Ter, que s’ha creat per apadrinar un projecte musical de nova creació i que en aquesta primera edició s’ha concedit al grup vocal In Crescendo. El concert d’estrena del projecte serà el divendres 28 de desembre, a les 21 h i el Premi originarà en paral·lel la col·lecció de CDs Espai Ter.

Pel que fa a la col·laboració amb entitats del territori, la Coral Vergelitana presentarà el seu nou espectacle "De solfes i manduques...". De la música i el bon menjar (23/09 a les 19 h). I en l’aposta per donar veu a nous valors de la música, també de la clàssica, l’Espai Ter acollirà el concert del Trio Camilli (30/09 a les 19 h), guanyadors ex aequo del 12è Premi BBVA de Música de Cambra Montserrat Alavedra.

Per finalitzar la temporada i començar amb bon peu l’any 2019, es presenta el consolidat cicle de Nadal amb dos concerts: Concert d'Any Nou. Valsos i Polques amb l'Orquestra Terres de Marca (01/01 a les 19 h) i el Concert de Reis. Tempo d'humore amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (06/01 a les 19 h).

Circ i Dansa – Espectacles Familiars

Completen aquesta programació dos espectacles familiars: Mundos de Papel (20/10 a les 18 h) una història divertida que combina tècniques de circ, teatre i dansa, de la companyia Vol’e Temps i Akari (10/11 a les 18 h) de companyia Da.Te Danza, un espectacle de dansa màgic, que juga amb la llum.

Venda d’entrades

La venda d’entrades de tota la programació estable de setembre a gener 2019, va iniciar-se el 30 de juliol en línia a www.espaiter.cat i als punts de venda habituals (Espai Ter i Oficina de Turisme de l’Estartit), amb gran expectativa per part del públic més fidel a l’equipament. Els primers dies, a part de vendre els espectacles de la Festa Major, que eren els més immediats, varen adquirir-se Abonaments T5 i Paquets Nadal i entrades dels espectacles de Temporada Alta.

Abonament T5 - Abona’t a la T5

Si ets seguidor incondicional de l'Espai Ter i vens habitualment a veure els espectacles de la programació estable, et proposem que adquireixis l'Abonament T5, amb el qual pots escollir 5 espectacles d'una llista de 9.

Per només 50 € gaudiràs de 5 espectacles amb uns descomptes extraordinaris.

 

Paquet de Nadal

 

Viu el Nadal a l'Auditori Teatre Espai Ter

Us oferim el Paquet de Nadal, que per només 26 € inclou els dos concerts de la programació especial per aquestes festes:

 

  •      Concert d'Any Nou. Valsos i Polques amb l'Orquestra Terres de Marca. Dimarts 1 de gener a les 19.00 h
  •      Concert de Reis. Tempo d'humore amb l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. Diumenge 6 de gener a les 19.00 h.

 

Més informació i venda d’entrades a la web www.espaiter.cat

 

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis