L'Ajuntament de Torroella de Montgrí aprova definitivament la Relació i Valoració de Llocs de Treball

Casa de la Vila de Torroella de Montgrí
Casa de la Vila de Torroella de Montgrí

08.06.2018

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat definitivament la Relació i Valoració de Llocs de Treball, un instrument legal i tècnic d’ordenació i planificació del personal, que permet la identificació de cada lloc de treball, la seva classificació professional, els sistemes d’accés i provisió, i les retribucions, entre d’altres aspectes.

Roser Font, regidora de Recursos Humans, recorda que, fins ara, el Ple aprovava anualment, juntament amb les previsions del Capítol I de despeses del personal, un catàleg amb els diferents llocs de treball que, de forma no ordenada contenia les respectives retribucions no objectivades ni adequades, en part, a la normativa vigent. Per aquest motiu, tant el Comitè d’Empresa com la Junta de Personal havien demanat de forma reiterada, una valoració i una relació dels llocs que permetessin adequar el complement específic a les seves tasques i funcions.

La nova RLLT permetrà conèixer les funcions específiques de cada lloc, potenciar la carrera professional, consolidar el complement de destí, establir els requisits d'accés i fixar les retribucions amb claredat i igualtat de condicions.

L’Ajuntament ha promogut l’elaboració d’aquesta eina amb l’assessorament d’una empresa externa, per tal de donar compliment a la llei i dotar, tant la institució com els treballadors i treballadores, de més seguretat jurídica.

Finalment, el 31 de maig el Ple municipal, en sessió extraordinària, va aprovar definitivament la relació dels llocs de treball i la memòria tècnica justificativa que l’acompanya. També es va aprovar resoldre les al·legacions presentades pels interessats d’acord amb l’informe-proposta tècnic, de data 16 de maig de 2018, que dona resposta individualitzada a totes i cadascuna de les al·legacions presentades.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis