Avisos

Torroella de Montgrí i Ullà acorden adequar el tram de camí del carrer Figueres a la carretera C-31

Colomí, Martinoy i López, durant la visita d'obres.
Colomí, Martinoy i López, durant la visita d'obres.
López, Colomí i Martinoy durant la visita d'obres.
López, Colomí i Martinoy durant la visita d'obres.

07.06.2018

Els ajuntaments de Torroella de Montgrí i el d'Ullà han arribat a un acord per adequar amb reg asfàltic el camí que enllaça el final del carrer Figueres amb la carretera C-31. Per bé que la pràctica totalitat del seu traçat es troba dins del terme municipal d'Ullà, és una via molt utilitzada pels conductors del sector sud-oest de Torroella de Montgrí. No obstant això, el ferm del camí es troba en molt mal estat i genera moltes molèsties als veïns per la gran quantitat de pols que genera el trànsit. Finalment, els dos ajuntaments, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, han acordat adequar-lo i estudiar la millor manera d'ordenar-lo, per garantir tant la seguretat com la mobilitat. Per als veïns d'aquell sector de la vila és una molt bona via de sortida del nucli de Torroella cap a la carretera.

Els treballs s'iniciaran en breu i estaran enllestits a primers de juliol. Per coordinar-ne la seva execució, aquest matí s'han trobat sobre el terreny l'alcalde d'Ullà, Josep Manel López, amb el primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme de Torroella, Jordi Colomí, i el regidor de Mobilitat, Josep Martinoy. A la reunió també hi han assistit tècnics de la Diputació i de l'empresa que executarà part de l'obra. Colomí i Martinoy s'han mostrat molt satisfets per haver pogut desencallar aquesta actuació, que comportarà una gran millora per a la mobilitat en aquell sector de la vila. En aquest sentit, han agraït la predisposició de l'Ajuntament d'Ullà i l’assistència tècnica de la Diputació de Girona.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis