Avisos

Torroella de Montgrí i l'Escala s'uneixen per fer créixer les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia

Hi participaran 23 establiments de l'1 al 30 de juny

Presentació de les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia, a Les Planasses, de l'Escala.
Presentació de les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia, a Les Planasses, de l'Escala.

25.05.2018

Les Jornades Gastronòmiques de la Sèpia, nascudes l'any passat a l'Escala arrel del Projecte Sèpia, amplien aquest any el seu àmbit i inclouran també restaurants de Torroella de Montgrí i l’Estartit, arribant així a un total de 23 establiments implicats en aquesta iniciativa, que compta amb el suport dels ajuntaments i les confraries de pescadors de l'Escala i Torroella de Montgrí - l'Estartit i del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.

Les jornades incorporen així diverses novetats. La principal és què hi haurà tretze restaurants a l'Escala i deu a Torroella de Montgrí i l'Estartit que oferiran menús especials en què la sèpia sigui la protagonista. A més, també s'incorpora  una empresa de menjars a domicili que oferirà menús de sèpia per emportar. D'altra banda, es dobla la durada de les jornades, que si l'any passat van durar dues setmanes, aquest any duraran tot el mes de juny.

Les jornades es van presentar ahir al matí a Les Planasses, de l'Escala, amb un acte que va aplegar representants dels dos ajuntaments, les confraries de pescadors i el parc natural.

"És una proposta amb un gran valor afegit, basada en un producte de proximitat i en un projecte amb gran consciència ambiental i de sostenibilitat i amb l'aval del Parc Natural del Montgrí", remarca la regidora de Turisme i Promoció Econòmica de l'Escala, Marta Rodeja.

“Des de Torroella de Montgrí i l’Estartit estem molt engrescats amb aquest projecte per les oportunitats que ens genera, tant a nivell  de regeneració de la sèpia i el calamar, així com, per la possibilitat que es presenta als restaurants per incorporar producte local a les seves cartes", comenta la regidora de Gestió Costanera i Platges, Sílvia Comas.

Una altra novetat d'aquest any és que per fomentar la participació en ambdós municipis, es farà un sorteig d'un cap de setmana amb activitat inclosa. Per participar-hi, caldrà omplir la butlleta que hi haurà en el fulletó informatiu de les jornades i adjuntar dos tiquets (un restaurant de cada municipi). El guanyador podrà escollir si vol allotjar-se a l'Escala o a l'Estartit i farà l'activitat complementària a l'altre municipi.

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis