Avisos

El Col·legi de Periodistes de Catalunya premia la comunicació del Life Pletera

20.11.2017

Premi Millor Acció de Comunicació 2017-Life PleteraEl projecte d'art vinculat al Life Pletera en el marc del seu Pla de Comunicació ha estat distingit pel Col·legi de Periodistes de Catalunya amb el Premi Millor Acció Comunicativa del 2016. Amb aquest guardó s’ha volgut reconèixer la innovadora iniciativa d'utilitzar l'art com a instrument de comunicació, difusió i reflexió. El Life Pletera va rebre el premi exaqueo amb la Sagrada Família, per la campanya de comunicació de la campanya de portes obertes 2016. El guardó es va lliurar el divendres 17 de novembre al Centre Cultural La Mercè de Girona, que va acollir la gala dels IX Edició dels Premis Gabinets de Comunicació, organitzats pel Col·legi de Periodistes de Catalunya amb la col·laboració de la Diputació de Girona, la mñutua Asisa i l'Ajuntament de Girona. Va ser recollit per la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, Sandra Bartomeus; la directora tècnica del Life Pletera, Àgata Colomer, i per Jordi Gamero, cap de Comunicació de l'ajuntament i del projecte Life Pletera.

IX Premis Gabinets de Comunicació 2017. Foto: Joan Castro/ICONNA Estem molt agraïts al col·legi per haver considerat la nostra proposta mereixedora d’aquest reconegut guardó. És un gran estímul per continuar treballant amb el compromís i l’entusiasme amb què procurem fer-ho des del primer dia. És un honor, a més, compartir-lo amb la Sagrada Família, segurament, una de les icones comunicatives més potents del nostre país i del nostre imaginari col·lectiu. Aquest premi és el reconeixement a un projecte que s’ha pogut concretar gràcies a la implicació de moltes persones i als socis del projecte Life Pletera, que han cregut en la iniciativa des del primer moment. I sobretot, a la implicació entusiasta i convençuda dels artistes; del BÒLIT, el centre d’art contemporani de l’Ajuntament de Girona, i del col·lectiu local BUIT Grumolls de Cultura Contemporània; i al Museu de la Mediterrània. A tots, ells moltíssimes gràcies per les seves aportacions. L'art com a instrument de sensibilització i reflexió Un dels eixos importants del Pla de Comunicació del Life Pletera va ser la introducció de l’art contemporani com a eina de sensibilització i reflexió. Per això, el 2016 es va posar en marxa el projecte d'art contemporani «Lloc, memòria i salicòrnies" per tal d’aportar una visió complementària que enriqueixi la incidència del projecte i reforci alguns dels objectius relacionats amb l’apartat de difusió i sensibilització.

Intevenció "Columnes" de Joan Vinyes.
Forma26Pletera
Intervenció "Forma 26 Pletera" d'Esteve Subirah.
 

art_pletera_1_Mar_Serinya Art_Pletera_Nico_Feragnoli Simultàniament, el col·lectiu BUIT i el Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona, van engegar un cicle d’intervencions complementàries a la caseta de serveis elèctrics del sector nord. Aquestes dues iniciatives estan convertint un projecte mediambiental en un instrument de reflexió artística i paisatgística, i un dinamitzador cultural del territori. L’experiència està essent molt positiva i contribueix a generar unes visions i sinèrgies que aporten un gran valor al Life Pletera i a la projecció del municipi, on la cultura hi té un pes molt important. El premi és, també, un reconeixement a la seva feina i al diàleg que han establert mons aparentment tan distants com els de la ciència, l’art i la gestió territorial. art_pletera_Jofer_Oliveras art_pletera_2_INDI

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis