Avisos

La nova temporada de l'Espai Ter aposta fort pel teatre

La programació de la temporada tardor-hivern de l’Auditori Teatre Espai Ter ve carregada de teatre professional, amb cinc de les obres més destacades de la cartellera del país:

-       Homes, La comèdia musical (30/09/17) un muntatge de nova creació i autoria catalana signat per un tàndem prodigiós: Carol López i Sergi Belbel; i que s’inspira en el fenomen teatral Homes! de T de Teatre (1994). Una comèdia musical fresca i actual amb música original de Marc Parrot, protagonitzada per cinc actrius excepcionals amb grans dots còmiques: Anna Barrachina, Agnès Busquets, Mireia Portas, Alba Florejachs i Glòria Sirvent.

-       Art (13/10/2017) on un quadre en blanc posarà a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar. Aquest és el punt de partida d’un autèntic fenomen internacional de públic i crítica. L’obra, escrita per Yasmina Reza l’any 1994, és una comèdia intel·ligent sobre l’amistat i, alhora, un immillorable vehicle de lluïment per a un trio de grans actors com són Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Obra inclosa dins del Festival Temporada Alta.

-        Muñeca de Porcelana (20/10/2017) és la catorzena obra de David Mamet, autor americà de clàssics com "Oleanna", "American Buffalo", "Glengarry Glen Ross", així com de guions cinematogràfics com "El carter sempre truca dos cops" i "Els intocables d'Eliot Ness". Aquesta versió està protagonitzada pel consagrat José Sacristán i Javier Godino, i dirigida per Juan Carlos Rubio.

-       Édith Piaf (Taxidermia de un gorrión), de la companyia Kulunka Teatro (04/11/2017) Un viatge emocional i musical, a través dels esdeveniments que han propiciat el naixement i ocàs d'una estrella, d'una deessa. Kulunka Teatre, companyia especialitzada en teatre de màscares ("Andre i Dorine" i "Solitudes"), produeix ara la posada en escena del text del dramaturg Ozkar Galán, amb direcció de Fernando Soto, fent una aposta per una dramatúrgia contemporània d'una gran qualitat artística i humana.

-       La Treva (17/11/2017), un èxit a Broadway –dues nominacions als Tony– i un èxit recent a la cartellera barcelonina. La treva (Times Stands Still) és una comèdia dramàtica de Donald Margulies que sembla feta a mida per a un director com Julio Manrique, amb una sensibilitat especial per la dramatúrgia anglosaxona contemporània. L’escenari és Nova York i els quatre personatges, interpretats per Clara SeguraRamon MadaulaDavid Selvas i Mima  Riera, destacats membres de l’elit progressista. Una obra amb el coneixement humà d’un guió de Woody Allen, inclosa dins del Festival Temporada Alta.

Divendres 20 Octubre 2017 21:00 - 22:30
“Muñeca de porcelana”, amb José Sacristán i
Javier Godino

Divendres 13 Octubre 2017 20:30 - 22:00
“Art”, amb Pere Arquillué, Francesc Orella i
Lluís Villanueva

Divendres 17 Novembre 2017 20:30 - 22:05
"La Treva", amb Clara Segura, Ramon Madaula,
David Selvas i Mima Riera

Dissabte 04 Novembre 2017 21:00 - 22:20
“Édith Piaf (Taxidermia de un gorrión)”,
Kulunka Teatro

Per altra banda, la temporada de tardor – hivern de l’Auditori Teatre Espai Ter conté també una programació músical, destacable:

-       Concert d’Oques Grasses, amb els teloners Muchacho & los Sobrinos, un concert a peu dret per la Festa dels Indiketes (02/12/2017).

-       Maria Arnal i Marcel Bagés, presentaran el seu darrer treball  "45 cerebros y 1 corazón" (09/12/2017) que parla d’allò que recordem i d’allò que ens volen fer oblidar.

-       Fo”. Catalunya, Illes Balears, País Valencià i l’Alguer, Fok és un acostament ple de sentiments i emocions a una de les cultures més poderoses del Mediterrani (11/11/2017) liderat per  Kepa Junkera i que es presentarà en exclusiva a Torroella.

-       The Funamviolistas, un espectacle que combina música, teatre i dansa d’una forma molt original (29/10/2017).

-       Trio Fortuny que oferira un concert de música clàssica a propòsit de l’enregistrament que realitzaran a l’Espai Ter del seu darrer treball (07/10/2017).

Abonament T5

L’Espai Ter segueix amb la política d’abonaments iniciada enguany, amb l’Abonament T5 amb el qual es pretèn fidelitzar als usuaris habituals de l’equipament cultural i alhora captar nous públics, ja que permet l’assistencia a cinc espectacles a només 10 € cada espectacle.

Per només 50 € l’abonament permet escollir 5 espectacles (d’un total de 8) amb uns descomptes extraordinaris. El nombre d'entrades disponibles de cada espectacle dins d’aquest abonament és limitat.

Cicle de Nadal

Com a novetat hi haurà un cicle especial de Nadal amb el Concert d’Any Nou de Valsos i Polques (01/01/2018) amb la voluntat donar la benvinguda a l’any nou amb un repertori dels més cèlebres valsos vienesos combinat amb un elegant repertori de polques clàssiques.

I un concert de les millors bandes sonores de pel·lícules amb la Giorquestra, Música de Cine (07/01/2018). Star Wars, Indiana Jones, ET, Harry Potter, El Padrino, Psicosis, Casablanca, La Vida es Bella, La Llista de Schindler, Ghost, Pirates del Carib...La GIOrquetra oferirà a Torroella aquest viatge emocionant a través de les bandes sonores més famoses de la historia, arranjades i dirigides per Marc Timón per a gaudir-les en un format més íntim.

Aquest cicle de Nadal forma l’anomenat Paquet Nadal que facilita la compra d’entrades d’ambdós espectacles per només 25 €.

Trobareu tota la informació de cada espectacle i més informació sobre la compra d'entrades i els punts de venda a la web: www.espaiter.cat

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis