Avisos

L’Ajuntament activa un nou web i APP per facilitar la difusió de tota l’agenda d’activitats de Torroella i l’Estartit

(31.03.17) L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha activat avui un nou web (www.agendatorroella.com), que també tindrà versió APP per a mòbils i tauletes, en el qual s'hi recolliran, de forma centralitzada, totes les activitats i els esdeveniments anuals del municipi. Es tracta d'una nova eina, amb un disseny innovador i dinàmic, que vol facilitar a l'usuari l'accés a l'agenda municipal, d'una manera molt àgil i adaptada als nous estàndards d’usabilitat i eines de navegació.

A banda de la seva funcionalitat, l’aplicació permetrà mostrar en un únic espai en línia, l'àmplia i atapeïda oferta d'activitats anual de Torroella i de l'Estartit, que en el seu conjunt representa un element al servei de la qualitat de vida dels veïns i de la dinamització econòmica local.

La nova aplicació vol esdevenir un aparador de referència i permetrà ampliar la informació que actualment es dóna a través de l'apartat d'agenda del web municipal i de l'agenda mensual en paper Ad'A. S'hi inclourà tota l'activitat municipal, tant l'organitzada per l'Ajuntament, com per l’EMD de l’Estartit, entitats, fundacions o empreses.

L'usuari trobarà, a pocs clics, informació detallada dels espectacles de la temporada a l'Auditori Teatre Espai Ter, la programació del Museu de la Mediterrània, i de la resta d'equipaments municipals de referència com les biblioteques de Torroella de Montgrí i de l'Estartit, les exposicions de la Capella de Sant Antoni o les de la Sala d'Exposicions de l'Estartit. També tindran els seus apartats específics les galeries d'art i les fundacions privades, que amb les seves activitats configuren una oferta cultural molt potent i singular en el marc de la Costa Brava.

A banda de les activitats del dia a dia, hi ha haurà informació dels esdeveniment anuals: festes, tradicions, fires, festivals i jornades. Així mateix, s'ha implementat una secció amb un Google Maps amb la localització dels equipaments i espai, amb una fitxa personalitzada per a cadascun d'ells.

També hi haurà informació de serveis per als visitants (allotjament, restauració, plànols etc.) i properament s'hi activarà un apartat amb l'oferta comercial del municipi. Els usuaris podran accedir a la informació de l'agenda cultural de manera cronològica, o bé cercant per categories o espais. Així mateix, tindran la possibilitat d’accedir ràpidament a la venda d’entrades en línia.

Un portal de referència

El regidor de Comunicació, Josep Martinoy, està convençut que aquesta era una eina molt necessària per mostrar d'una manera ordenada i el més accessible possible, tot el potencial de l'oferta cultural i d'esdeveniments del municipi. Avança que de manera paral·lela, s'està treballant en el redisseny del web institucional, que seguirà uns criteris similars, amb l'objectiu d'aconseguir una millor adaptació a les noves formes de navegació.

Us podeu descarregar l’APP des de:

        

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis