Avisos

L'Ajuntament distingirà Marc Garrido 'Garri', a títol pòstum, amb el Premi Montgrí de l'Esport 2016

02.09.2016

El jugador del Torroella Rugby Club Senglars Marc Garrido Melero "Garri", a títol pòstum, serà distingit diumenge per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí com a Premi Montgrí de l'Esport 2016. Garrido, popularment conegut com "Garri", va traspassar de manera sobtada el passat 1 de juny amb només 41 anys, en finalitzar un entrenament amb el seu equip. Va ser una mort molt sentida, que va commocionar el món esportiu local, familiars i totes les persones que el coneixien.

Els Senglars van reconèixer en un comunicat al seu bloc que «va ser la nit més trista dels Senglars. Sempre tindrem el seu record com a jugador i amic que participava del Club i sempre era allà per ajudar en el que fos, des d'animar a la grada a muntar la barraca per la festa major i sempre amb un somriure.»

Gala de la lliurament de guardons de la Festa de l'Esport 2016
El guardó, la màxima distinció esportiva municipal, es lliurarà aquest diumenge a partir de les 19 h, a l'Espai Ter, en el decurs de la gala que tindrà lloc a l'Auditori Teatre Espai Ter. Durant l'acte també es lliuraran tretze reconeixements a esportistes i equips que han destacat durant l’any que acaba pels èxits assolits o per la seva trajectòria a favor de la promoció de l'esport.

Matí esportiu davant de l'Espai Ter
Aquesta gran nit de l'esport local es complementarà enguany, com a novetat, amb un matí intens, de les 10 a les 13 h, davant de l'Espai Ter, on diversos clubs esportius organitzaran tallers, partits d'exhibició, inflables, perquè tothom que s'hi acosti, del municipi o de fora, i conegui l´activitat esportiva a Torroella. Totes les activitats són gratuïtes i permetran donar a conèixer el gran nombre i la varietat d'opcions esportives que ofereix el municipi.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis