Avisos

Esports

Les tasques principals de l’Àrea d’Esports són planificar i coordinar els horaris d’entrenament de les instal·lacions esportives municipals així com també vetllar pel seu estat de conservació, col·laborar en l’organització  d’activitats esportives que duen a terme els clubs del municipi i organitzar activitats esportives. 

Així doncs, les  tasques que es duen a terme des de l'àrea són:

  • Gestió d'activitats esportives (gimnàstica de manteniment, dimarts i dijous de 21’00 a 22’00h al gimnàs de l’escola Guillem de Montgrí)
  • Servei d’assessorament a entitats esportives.
  • Gestió d’instal·lacions esportives municipals.
  • Suport a l’organització d’activitats esportives puntuals.

Consell Municipal d'Esports
El Consell Municipal de l’Esport és un òrgan de participació ciutadana que té per objectiu servir d’òrgan consultiu i d’assessorament de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i estimular i canalitzar la participació de la ciutadania i de les seves entitats i associacions en la gestió dels afers relatius a l’àmbit de l’esport, a més d’oferir un espai de reflexió i d’influència ciutadana.

Acta de Ple de 3/9/15 on es va aprovar la creació del Consell Municipal d'Esports.pdf

Notícies Relacionades

Arrenca l'ampliació de la zona esportiva i la reforma del passeig de l'Església

28.02.2018

La reivindicada i imprescindible ampliació de la zona esportiva es desplegarà en tres fases entre els anys 2018-2023. La primera, pressupostada en... (Llegir més)

L'Ajuntament distingirà Marc Garrido 'Garri', a títol pòstum, amb el Premi Montgrí de l'Esport 2016

(29.09.16) El jugador del Torroella Rugby Club Senglars Marc Garrido Melero "Garri", a títol pòstum, serà distingit diumenge per l'Ajuntament de... (Llegir més)

L'Ajuntament substitueix la gespa artificial del camp municipal d'esports de Torroella de Montgrí

(13.07.16) Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de substitució de la gespa artificial del camp municipal d'esports de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

El govern descarta fer un camp de fubol 7 i abordarà directament un segon camp gran d’acord amb les peticions del Consell Municipal d’Esports

(27.11.15) L’equip de govern abordarà directament la construcció d’un segon camp d’esports municipal complet, sense passar prèviament per un... (Llegir més)

L'Ajuntament millora l'accés al pavelló municipal d'esports

(18.02.13) L'Ajuntament ha pavimentat la zona de l’entrada del pavelló municipal d'esports i part del camí que porta a l’IES Montgrí.... (Llegir més)

Responsable tècnic

Vanesa Muxach i Vila

Responsable polític

Jordi Colomí i Massanas

Dades de contacte

Adreça

Ronda de Pau Casals s/n, 17257, Torroella de Montgrí (Pavelló poliesportiu)
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis