Avisos

La programació de gener a juliol de 2022 inclou més d'una vintena d'espectales de teatre, música, òpera o dansa

24.12.2021

L’Auditori Teatre  Espai Ter, de Torroella de Montgrí, programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc del mes de gener a juliol del 2022. La programació inclou propostes de teatre, música, dansa, òpera, màgia i espectacles familiars.

La temporada permetrà veure alguns dels muntatges més exitosos de l’actualitat de l’escena teatral catalana. En destaquen les obres Final de partida -amb Jordi BoschJordi Boixaderas, Jordi BonacolochaMargarida Minguillón- el 6 de febrer; Començar -amb David VerdaguerMar Ulldemolins- el 5 de març; Les irresponsables -amb Marta MarcoNora NavasCristina Genebat- el 20 de març,  Una teràpia integral -amb Abel FolkÀngels GoyalonsRoger Coma-, el 22 d’abril, o Bufallo Bill a Barcelona -amb Ramon Madaula i la periodista televisiva Raquel Sans-, el 14 de maig. De l’escena teatral espanyola destaca la representació el 12 de febrer de Fariña, l’adaptació teatral de la novela del periodista Nacho Carretero sobre el narcotràfic a Galícia.

L’Espai Ter també manté la seva aposta per la creativitat local i programa Els colors de Duke Ellington, el 30 d’abril, amb Cascai Teatre i la Girona Jazz Project que presentem un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics en una proposta de gran nivell coproduïda pel festival Temporada Alta.

En la seva decidida aposta per la dansa, l’Espai Ter programarà també durant la pròxima temporada un espectacle de gran nivell d’aquesta disciplina: Gran Bolero, una coproducció de Teatros del Canal de Madrid i el Mercat de les Flors de Barcelona. Un muntatge, reconegut amb el Premi Max 2020 a millor espectacle de dansa, interpretada per sis ballarins de Madrid i sis de Barcelona en una peça que combina una coreografia enèrgica i la potència de la música. 

Òpera
Com ja és habitual, l’equipament de Torroella de Montgrí inclou també a la programació una òpera. En aquest cas, el públic de l’Espai Ter podrà gaudir de La Bohème, de Giacomo Puccini,  interpretada per la prestigiosa Orquestra Filarmònica de Castilla La Mancha, amb Rodolfo Albero com a director artístic i Francisco A. Moya com a director musical, i amb les sopranos Mariana Ortiz i el tenor Jorge Puerta en els principals papers.

Música
La nova temporada de l’Espai Ter ve plena de propostes musicals. Una de les actuacions més destacades és el concert de Gisele Jackson, un de les veus més rellevants de la música afroamericana que ha format part de la banda de Ray Charles i que ha col·laborat amb artistes com Donna SummerJames Brown. La cantant hi actuarà el 18 de març acompanyada pel Shu Shu’s Trio dins de la programació del Black Music Festival. Un altre dels festivals de música que farà parada a l’Espai Ter és l’ÍTACA, Cultura i  Acció que hi celebrarà el seu desè aniversari, el 28 de maig, amb el concert de Maria Arnal Marcel Bagés que presentaran el seu darrer treball Clamor. També presentaran els seus nous treballs El Petit de Cal Eril, el 9 d’abril, i Roger Mas, el 7 de maig.

La música coral també tindrà un especial protagonisme en la pròxima temporada amb espectacles com Crescendo, d’El Cor Canta que el 25 de febrer reunirà 150 cantants a l’escenari de l’Espai Ter acompanyades per l’Orquestra de Cambra Terassa. Una altra de les propostes destacades d’aquest àmbit és l’acutació el 10 de juliol d’El Cor de l’Empordà, el Cor de la Ciutat de Mataró i la Simfonieta Barroca que presenten la Passió segons Sant Joan, de J.S.Bach. Ll’Espai Ter torna a programar el Cicle Grans Orquestres, amb les actuacions de l’Orquestra Internacional Maravella -el 27 de març-  i la Cobla Orquestra Montgrins -17 d’abril-Finalmenten l’apartat musical, l’equipament acollirà els concerts de la Xarxa de músiques del Festival de Torroella de Montgrí, que inclou les actuacions de Cor de TeatreCompanyia Il·luminatiEudald Buch.

De la programació familiar destaca el concert d’El Pot Petit, el 18 de juny, dins de la seva nova gira Vull cantar i vull ballar, amb la Jana i en Pau acompanyats per tota la banda. Durant la propera temporada es programa també un espectacle delicatessen pels més petits: A mi lado, de la companyia Ultramarinos de Lucas, Premio Nacional de Artes Escénicas para la infancia y la Juventud. La proposta d’espectacles per a tota la família es completarà amb la programació del FIMAG, que es donarà a conèixer la setmana vinent.

Divendres, 10 de desembre, a les 11.00h, es posen a la venda les entrades de la majoria dels espectacles programats al web de l’Espai Ter (www.espaiter.cat). L’equipament cultural mantindrà l’estricte protocol de seguretat per garantir la salut del públic, dels artistes i del personal tècnic.

12.08.2022

Torroella de Montgrí ho té tot a punt per celebrar una Festa Major com les d'abans, amb totes les activitats i sense les restriccions dels darrers... (Llegir més)

11.08.2022

Jordi Costa i Gayoso, alumne de l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, amb el treball «Projecte de depuració d’aigües residuals amb... (Llegir més)

10.08.2022

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha creat una aplicació d’informació ciutadana per a dispositius mòbils com telèfons o tauletes amb la... (Llegir més)

09.08.2022

Les famílies de Torroella de Montgrí que han patit una pèrdua gestacional, perinatal o neonatal ja disposen al cementiri municipal d'un espai de... (Llegir més)

05.08.2022

Aquesta setmana han començat les obres d'adequació i millora de l'accés sud de l'Escola Guillem de Montgrí. Tenen com a objectiu substituir la... (Llegir més)

03.08.2022

L’Àrea de Serveis Socials de Torroella de Montgrí ha atès el darrer any un total de 48 casos relacionats amb la violència masclista.... (Llegir més)

29.07.2022

La 42a edició del Festival de Torroella de Montgrí s'iniciarà demà dissabte 30 de juliol a l'Espai Ter, amb Extinció, espectacle que... (Llegir més)

29.07.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està renovant tots els cartells informatius de la prohibició d'accés amb vehicles motoritzats al massís del... (Llegir més)

22.07.2022

A partir del 2 d'agost es posen a la venda les entrades dels espectacles de pagament de la Festa Major de Sant Genís 2022. Aquesta venda es farà... (Llegir més)

21.07.2022

El director general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Àlex Sastre, juntament amb la coordinadora territorial de Joventut a Girona, Montse... (Llegir més)

20.07.2022

Aquest dimecres 20 d'agost, la directora territorial del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Maria Josep Porta, ha dut a... (Llegir més)

19.07.2022

Continuem amb el desplegament del projecte de millora de la qualitat urbana i embelliment dels centres comercials de Torroella i de... (Llegir més)

19.07.2022

L’Auditori Teatre Espai Ter programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc des... (Llegir més)

Cercador
eventis