Avisos

La programació de gener a juliol de 2022 inclou més d'una vintena d'espectales de teatre, música, òpera o dansa

24.12.2021

L’Auditori Teatre  Espai Ter, de Torroella de Montgrí, programarà més d’una vintena d’espectacles a la nova temporada de l’equipament cultural que tindrà lloc del mes de gener a juliol del 2022. La programació inclou propostes de teatre, música, dansa, òpera, màgia i espectacles familiars.

La temporada permetrà veure alguns dels muntatges més exitosos de l’actualitat de l’escena teatral catalana. En destaquen les obres Final de partida -amb Jordi BoschJordi Boixaderas, Jordi BonacolochaMargarida Minguillón- el 6 de febrer; Començar -amb David VerdaguerMar Ulldemolins- el 5 de març; Les irresponsables -amb Marta MarcoNora NavasCristina Genebat- el 20 de març,  Una teràpia integral -amb Abel FolkÀngels GoyalonsRoger Coma-, el 22 d’abril, o Bufallo Bill a Barcelona -amb Ramon Madaula i la periodista televisiva Raquel Sans-, el 14 de maig. De l’escena teatral espanyola destaca la representació el 12 de febrer de Fariña, l’adaptació teatral de la novela del periodista Nacho Carretero sobre el narcotràfic a Galícia.

L’Espai Ter també manté la seva aposta per la creativitat local i programa Els colors de Duke Ellington, el 30 d’abril, amb Cascai Teatre i la Girona Jazz Project que presentem un espectacle on teatre i música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics en una proposta de gran nivell coproduïda pel festival Temporada Alta.

En la seva decidida aposta per la dansa, l’Espai Ter programarà també durant la pròxima temporada un espectacle de gran nivell d’aquesta disciplina: Gran Bolero, una coproducció de Teatros del Canal de Madrid i el Mercat de les Flors de Barcelona. Un muntatge, reconegut amb el Premi Max 2020 a millor espectacle de dansa, interpretada per sis ballarins de Madrid i sis de Barcelona en una peça que combina una coreografia enèrgica i la potència de la música. 

Òpera
Com ja és habitual, l’equipament de Torroella de Montgrí inclou també a la programació una òpera. En aquest cas, el públic de l’Espai Ter podrà gaudir de La Bohème, de Giacomo Puccini,  interpretada per la prestigiosa Orquestra Filarmònica de Castilla La Mancha, amb Rodolfo Albero com a director artístic i Francisco A. Moya com a director musical, i amb les sopranos Mariana Ortiz i el tenor Jorge Puerta en els principals papers.

Música
La nova temporada de l’Espai Ter ve plena de propostes musicals. Una de les actuacions més destacades és el concert de Gisele Jackson, un de les veus més rellevants de la música afroamericana que ha format part de la banda de Ray Charles i que ha col·laborat amb artistes com Donna SummerJames Brown. La cantant hi actuarà el 18 de març acompanyada pel Shu Shu’s Trio dins de la programació del Black Music Festival. Un altre dels festivals de música que farà parada a l’Espai Ter és l’ÍTACA, Cultura i  Acció que hi celebrarà el seu desè aniversari, el 28 de maig, amb el concert de Maria Arnal Marcel Bagés que presentaran el seu darrer treball Clamor. També presentaran els seus nous treballs El Petit de Cal Eril, el 9 d’abril, i Roger Mas, el 7 de maig.

La música coral també tindrà un especial protagonisme en la pròxima temporada amb espectacles com Crescendo, d’El Cor Canta que el 25 de febrer reunirà 150 cantants a l’escenari de l’Espai Ter acompanyades per l’Orquestra de Cambra Terassa. Una altra de les propostes destacades d’aquest àmbit és l’acutació el 10 de juliol d’El Cor de l’Empordà, el Cor de la Ciutat de Mataró i la Simfonieta Barroca que presenten la Passió segons Sant Joan, de J.S.Bach. Ll’Espai Ter torna a programar el Cicle Grans Orquestres, amb les actuacions de l’Orquestra Internacional Maravella -el 27 de març-  i la Cobla Orquestra Montgrins -17 d’abril-Finalmenten l’apartat musical, l’equipament acollirà els concerts de la Xarxa de músiques del Festival de Torroella de Montgrí, que inclou les actuacions de Cor de TeatreCompanyia Il·luminatiEudald Buch.

De la programació familiar destaca el concert d’El Pot Petit, el 18 de juny, dins de la seva nova gira Vull cantar i vull ballar, amb la Jana i en Pau acompanyats per tota la banda. Durant la propera temporada es programa també un espectacle delicatessen pels més petits: A mi lado, de la companyia Ultramarinos de Lucas, Premio Nacional de Artes Escénicas para la infancia y la Juventud. La proposta d’espectacles per a tota la família es completarà amb la programació del FIMAG, que es donarà a conèixer la setmana vinent.

Divendres, 10 de desembre, a les 11.00h, es posen a la venda les entrades de la majoria dels espectacles programats al web de l’Espai Ter (www.espaiter.cat). L’equipament cultural mantindrà l’estricte protocol de seguretat per garantir la salut del públic, dels artistes i del personal tècnic.

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

12.01.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han aplegat unes 7.500 persones i han generat un... (Llegir més)

12.01.2023

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

27.12.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

17.12.2022

Descobreix totes les activitats de Nadal a l'Agenda digital: http://www.agendatorroella.com   Descarrega't l'Agenda del mes de desembre en... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis