Avisos

La visita teatralitzada Connectats pel Teatre clou la primera edició del projecte amb l'Escola Guillem de Montgrí

11.06.2021

La visita teatralitzada Connectats pel teatre clou la primera edició del projecte amb el mateix nom que l’Espai Ter porta a terme amb l’escola Guillem de Montgrí i que té com a objectiu apropar els alumnes de 5è de primària tots els secrets del món de teatre. La visita, oberta al públic, es porta a terme aquest cap de setmana en cinc sessions (divendres 11, a les 18h; dissabte 12, a les 16h i a les 19h; i diumenge 13 a les 16h i a les 19h).

Aquesta proposta és el resultat de tot un any de treball en què alumnes de cinquè de primària han après com funciona per dins un auditori teatre. El programa Connectats pel Teatre va arrencar formalment el mes d'octubre amb una connexió telemàtica dels alumnes amb els responsables de l'Espai Ter i durant aquests mesos, els alumnes i professors, amb el suport del coordinador artístic del projecte, l'actor Àlex Brull, han estat treballant continguts a classe. El mes de gener van poder visitar l'Espai Ter experiència molt positiva per a tots els alumnes en què van poder visitar les parts de l'escenari que no veu el públic i que queden amagades rere les bambolines: barres, llums, focus... Així mateix, també se'ls ha explicat la diversitat d'oficis que hi intervenen: tècnics de so, de llum, maquinistes, acomodadors...

A partir d'aquesta experiència, els alumnes han pogut treballar la visita teatralitzada que representaran aquest cap de setmana a l'Espai Ter. Durant el recorregut simularan diferents papers de professionals que treballem a l’equipament: els tècnics de so i de llum, el responsable de la programació, el director... tot dins d’un argument figurat on els treballadors de l'auditori "s’han de posar les piles" perquè hi ha la idea de transformar l’equipament en un centre comercial.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis