Avisos

L'Ajuntament elabora un Pla Sectorial del comerç urbà i demana col·laboració ciutadana per respondre una enquesta sobre hàbits de compra

Mercat de Torroella de Montgrí
Mercat de Torroella de Montgrí
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira de Sant Andreu
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut
Fira Empordà, Cuina i Salut

14.04.2021

L’Àrea de Promoció del Territori de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, i a petició dels comerciants de Torroella de Montgrí, s’ha contractat una empresa (Hidra Publicitat, SCP), per a l’elaboració d’un pla sectorial del comerç urbà de Torroella.

Ja fa uns anys que la compra per internet ha anat en augment, desafavorint el comerç local i de proximitat. Aquest fet s’ha donat al llarg de tot el territori, la qual cosa ha fet que el comerç tradicional s’hagi hagut de reinventar. Davant els canvis d’hàbits de consum, i l’impacte que ha patit el comerç amb la pandèmia Covid-19, des de l’Àrea de Comerç s’ha vist necessari de fer un estudi del comerç de Torroella. Aquest estudi ha de consistir en un anàlisi de la situació actual del sector comercial, i a partir d’aquí redactar un Pla de Dinamització per a dotar al sector comercial i a l’Ajuntament d’instruments de gestió que contribueixin a millorar la posició competitiva a un horitzó de 4 anys.

Per començar a treballar amb aquest estudi, necessitem la col·laboració de tothom, i és per quest motiu que us fem arribar una enquesta per tal de saber els hàbits de consum i poder fer una valoració de la percepció que es té del comerç de Torroella.

Podeu respondre l'enquesta sobre el comerç a: https://forms.gle/rEw5d8apdBjEnyM37

El comerç és una activitat clau per al nostre poble, necessitem la vostra col.laboració.

 

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis