Avisos

El Club Ciclista Baix Ter presenta les components del Massi-Tactic, l'equip professional femení d'aquesta temporada

30.01.2021

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; i el regidor d'Esports, Genís Pigem, han assistit aquest matí a la presentació de l'equip ciclista professional femení Massi-Tactic, promogut pel Club Ciclista Baix Ter. L'acte s'ha fet a Púbol amb l’ambició que el projecte segueixi creixent després de superar amb èxit els dos primers anys, tot i que el 2020 va estar clarament marcat per la COVID-19. La temporada 2021 té previst iniciar-se al març i la intenció és competir durant vuit mesos en curses nacionals i internacionals, algunes de les quals de la UCI WorldTour, el primer nivell.

La presentació ha tingut lloc a La Bruguera de Púbol, a la casa rural Halo Cycling Project, on l’equip està fent una estada des del passat dia 22 i que finalitza demà. A banda de la representació institucional torroellenca, hi han assistit Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona; Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Pep Pujols, representant Territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona; Jordi Masquef, diputat d’Esports de la Diputació de Girona; i Carles Ferrer, delegat a Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, entre altres.

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha explicat que pel municipi «és un orgull i una satisfacció tenir l’únic equip català femení que competeix al més alt nivell. És un projecte molt ben treballat, amb les bases sòlides i amb molt esforç del club per tirar endavant aquest repte. Ens sentim molt ben representats, ja que el nom de Torroella i l’Estartit es passeja amb orgull pel món ciclista femení».

Sergi Güell, president del Club Ciclista Baix Ter, ha explicat que «aquest, ha de ser un any per explotar i per valorar fins on podem arribar, després que els dos primers anys ens hàgim donat a conèixer al món professional i hàgim obtingut bons resultats en curses conegudes. Aquest 2021 esperem obtenir els primers podis i victòries en el calendari World Tour i ser uns referents a Espanya i a Europa».

Compromís amb el ciclisme femení
El Club Ciclista Baix Ter, fundat el 1990, va crear el seu primer equip femení ara fa 10 anys per donar projecció a tres noies de l’entitat que deixaven l’etapa de formació. Aquesta iniciativa va tenir molt bona acollida i fa tres temporades comptaven amb 23 ciclistes catalanes, balears i aragoneses. Tot i la creació de l’equip UCI, al 2019, el club empordanès ha continuat apostant pel creixement del planter i segueix disposant d’un segon equip amateur que participarà en proves territorials. Dins de l’estructura actual, el CC Baix Ter compta amb prop de 120 de corredors i corredores, el 70% dels quals, menors de 18 anys. Al darrere, compten amb el suport de 230 socis que participen activament durant l’any en les diferents activitats que s’organitzen.

Descarregar la nota de premsa completa

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis