Avisos

L'Ajuntament cedeix una sala d'El Recer per a la campanya de vacunació de la grip, que comença dilluns

16.10.2020

Dilluns vinent s’iniciarà la campanya de vacunació contra la grip a les 4 ABS de la nostra comarca, gestionades per Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE). La campanya s’allargarà fins al 6 de novembre, però a diferència d'altres anys, no es farà al CAPs sinó que, en col·laboració amb els ajuntaments, s’han buscat espais alternatius per a fer-ho. D'aquesta manera es vol evitar la concentració de persones i prevenir el contagi de la COVID-19.

En el cas del nostre municipi, l'Ajuntament ha cedit un espai de la llar de jubilats El Recer i aquest any, per facilitar el seu accés, no cal demanar cita prèvia, sinó que es pot acudir directament:

ABS Torroella de Montgrí
LLAR DE JUBILATS EL RECER

- Plaça dels Dolors, 10
- De dilluns a dijous: de 15 a 19 h
- Divendres: de 10 a 13 h

Els diferents consultoris locals també vacunaran a la seva població de risc i el ciutadà pot trucar directament al consultori per a que l’informin.

A l’Hospital de Palamós també s’habilitarà a partir de dilluns una consulta per vacunar els pacients que s'hi visiten i formen part d’algun dels grups de risc.

Internament, també es reforçarà el missatge de la importància de la vacunació antigripal a les entrades dels nostres centres, el circuit de televisió intern i totes les consultes dels nostres centres.

També s’editarà un vídeo on un professional sanitari explicarà a la ciutadania la importància de vacunar-se si formes part de la població de risc i sensibilitzarà també en relació a que pot ser d’ajuda per a fer front també a la COVID19.

Qui forma part de la població de risc?
· Persones de 60 anys d'edat o més
· Persones de 60 anys d'edat o més i que viuen en residències
· Dones embarassades
· Persones amb malalties cròniques
· Professionals serveis públics essencials
· Professionals de la salut
· Persones que cuiden a altres amb alguna condició de risc (persones grans, persones amb malalties cròniques)

La vacunació a la ciutadania i als professionals
El 2019, es van vacunar un total de 13.782 persones de les 4 ABS que suposava el 74% de la població.  On més persones es van vacunar va ser a Palamós amb 4.642 persones (77%) i Palafrugell amb 4.391 persones (72%).
Paral·lelament a la campanya a la ciutadania, el Servei de Prevenció de Riscos Laborals de SSIBE també realitza una campanya de vacunació interna a tots els professionals sanitaris, ja que també és un dels col·lectius diana que poden ser transmissors del virus. En total al 2019 es van vacunar 583 treballadors i treballadores, que suposa el 34% de tots els nostres treballadors. Per col·lectius, es van vacunar 146 metges/sses, 134 infermeres, 126 auxiliars d’infermeria.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis