Avisos

Torroella de Montgrí s’adhereix a la campanya Fes un Gest per l’ELA

Demà diumenge 21 de juny se celebra el Dia Mundial de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)

20.06.2020

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí se suma a la campanya de sensibilització «Fes un Gest per l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica)» pujant a les xarxes socials institucionals una fotografia dels 10 regidors de l’equip de govern, a la plaça de la Vila, fent el símbol d’aquesta malaltia.

Demà diumenge 21 de juny se celebra el Dia Mundial de l’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). Per commemorar-lo i donar una major visibilitat a aquesta malaltia, la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls, ha engegat una campanya de sensibilització ciutadana. Per sumar-s’hi, l’organització convida la ciutadania a fer-se una fotografia posant els dits índex i polze en forma de la lletra “ela”, de la mà dreta, símbol d’aquesta malaltia.

L’equip de govern de Torroella de Montgrí dóna suport i se solidaritza amb les persones afectades per aquesta malaltia i amb les seves famílies. Així mateix, el Ple va aprovar la setmana passada, per unanimitat, una moció en la qual es formalitza l’adhesió de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí a la campanya “Fes un Gest per l’ELA”.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la ciutadania per participar en aquesta campanya i publicar fotografies a Instagram, Twitter i Facebook amb l’etiqueta #fesungestperlela i també etiquetant @miquelvalls. A més, també es poden utilitzar les etiquetes #diamundialELA, #ELA, #fundaciomiquelvalls.

L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA)
L’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA), també coneguda com a Malaltia de Lou Gehrig, és una malaltia neurodegenerativa que afecta les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que són les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell als músculs.

L’ELA és considerada una malaltia minoritària o rara i actualment no té cura i encara no es disposa de cap tractament que permeti aturar el procés degeneratiu. S’estima que hi ha unes 400 persones afectades a Catalunya i que cada any es diagnostiquen uns 120.000 casos nous a tot el món.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web: www.fundaciomiquelvalls.org

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis