• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici SERVEIS MUNICIPALS Policia Local
Policia Local Imprimir Correu-e

Entre les funcions de la Policia Local hi ha la referent a policia administrativa, que assegura el compliment dels reglaments, de les ordenances, dels bans, de les resolucions i de les altres disposicions i actes municipals.

Desenvolupa tasques de protecció civil, presta auxili en accidents, catàstrofes i calamitats públiques. S’encarrega de vigilar els espais públics, i de vetllar pel compliment de la normativa en matèria de medi ambient i de protecció de l’entorn. També actua en l’àmbit assistencial i de cooperació en la resolució de conflictes privats.

Els plans de protecció civil que l'ajuntament té redactats en l'actualitat són els següents: :

- Manual d’Actuació Incendis Forestals (Infocat)
- Manual d’Actuació Inundacions (Inuncat)
- Manual d’Actuació Sismes (Sismicat)
- Document Bàsic, Manual d’Actuació Bàsic, Manual d’Implantació i manteniment, Annexes Generals

Actualment s’està redactant el Manual d’Actuació Camcat (Contaminació d’aigües marines)

Us enllacem un enllaç amb consells d'autoprotecció en cas d'emergència [+]

Pel que fa a la seguretat ciutadana, du a terme diligències de prevenció i actuacions destinades a evitar la comissió d’actes delictuosos i col·labora amb altres forces o cossos de seguretat. Així, a l’estiu fa patrulles conjuntes amb els Mossos d’Esquadra, que disposen d'un despatx durant aquests mesos per atendre les denúncies a la mateixa seu de la Policia Municipal a l’Estartit.

Du a terme les actuacions destinades a garantir la seguretat viària en el municipi, a instruir atestats d’accidents de circulació esdevinguts dins el nucli urbà i a ordenar, senyalitzar i dirigir el trànsit en el nucli urbà.

La plantilla
Per dur a terme les seves funcions la Policia Municipal de Torroella de Montgrí i l’Estartit té una plantilla d’un sotsinspector, tres caporals, vint guàrdies, dues auxiliars administratives i un operari de serveis, que fa el manteniment i les modificacions que calguin de la senyalització viària.

Adreça:
> Policia Local. Carretera de Torroella, 104, 17258 l’Estartit
> Intèrfon les 24 hores als locals policials de Torroella a l’avinguda de Lluís Companys, 51,  17257 Torroella de Montgrí
Telèfon 972 75 01 49
Fax 972 75 11 57

Horari d’atenció al públic:
> Hivern: cada dia, de 6.00 a 22.00 (i de 22.00 a 6.00 els intèrfons de l’Estartit i Torroella estan connectats amb el telèfon mòbil del patrulla)
> Estiu: cada dia, les 24 hores

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit