• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Concurs imatge Festa Major de Sant Genís-Proposta Betty Llensa Bou Imprimir Correu-e

Explicació

La marca

La proposta de la marca “Festa Major de Sant Genís de Torroella de Montgrí”, està representada principalment per una expressió, una ”mirada”, un gest emotiu que simbolitza principalment: alegria, diversió i complicitat.

Us gest simple, directe, amb caràcter i amb un grafisme molt visual per reforçar la nova identitat de la Festa Major.

Els símbols

Aquesta “mirada” està respresentada amb trets simbòlics.


- A través de la picada de l’ullet: com a señal de cridar l’atenció, de voler comunicar, un gest de complicitat: com a una invitació seductora (com ho són les arts escèniques). Una invitació a la Festa Major.

-  El símbol de l’ull dret: simbolitzat per una nota musical, per fer referència a la estreta relació de Torroella de Montgrí amb la cobla-orquesta local i al món de les sardanes.

- La boca: simbolitzada per un un somriure: per comunicar que estem contents, feliços. La importància del significat del somriure, de com n'és de senzill tenir il·lusions que ens facin somriure: els amics, la família, els esdeveniments (animació infantil, titelles, la música, els jocs, actuacions teatrals, la cercavila, el correfoc, concerts…) la diversió en són els protagonistes.

El Cartell

Aquesta marca proposada  de la “mirada” col·locada al centre del cartell que ens comunica amb aquesta picada d’ullet i el seu somriure  que arriba la Festa Major.

La “mirada” envoltada de tot de símbols de colors vius referents a la festa major: al món territorial (la torre) al món musical (trompeta) al correfoc (forquilla) les caretes (arts escèniques) els tambors (els grallers del Montgrí), les rodones (confeti), espirals (sepentines)…

L’eslògan

Proposem com a eslògan:

- FELIÇ PER SANT GENÍS!

- LA FESTA EM SOMRIU!

- PER SANT GENÍS, UNA FESTA FELIÇ!

Identitat visual

Cartell Festa Major de Sant Genís 2016

Samarreta

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit