• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici MUNICIPI Com arribar-hi?
Com podeu arribar-hi? Imprimir Correu-e


Torroella de Montgrí i l´Estartit són al centre de la Costa Brava, per la qual cosa estan molt ben comunicats amb la resta de les localitats costaneres, i també amb Girona, Barcelona i la frontera francesa per l´autopista AP-7 (sortides 5 o 6).

A l´estació de Flaçà, a 16 km de Torroella de Montgrí, hi paren tots els trens que circulen per la línia de Barcelona a la frontera francesa, llevat d´alguns trens expressos que només s´aturen a les estacions de Girona i de Figueres, a 45 i a 39 km de l´Estartit, respectivament.

Els aeroports internacionals més propers a Torroella de Montgrí-l´Estartit són el de Girona-Costa Brava i el de Barcelona. Al primer, principalment hi aterren i s´hi envolen avions xàrter, tot i que també hi ha algun vol regular. Aquest aeroport està situat a 51 km de Torroella. A l´aeroport de Barcelona, situat a uns 150 km de Torroella de Montgrí, hi arriben gairebé tots els vols regulars.

Autobús: les empreses SARFA i AMPSA tenen serveis regulars des de Barcelona, des de Girona i des de les principals poblacions de la Costa Brava.

El port esportiu i pesquer de l´Estartit té una situació privilegiada: protegit per la costa del Montgrí i en una zona de trànsit dels creuers que cobreixen la ruta França - Barcelona - Balears - sud d´Espanya. Al bell mig del port hi trobem el Club Nàutic Estartit, fundat el 1961, que abraça uns 16.000 m2, té capacitat per a més de 700 amarradors, amb embarcacions de fins a 25 metres d´eslora, serveis d´hivernatge, escola de vela i instal.lacions esportives.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit