• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Més temps gratuït per als veïns i més facilitats per als usuaris de la zona blava a Torroella i Montgó
Més temps gratuït per als veïns i més facilitats per als usuaris de la zona blava a Torroella i Montgó Imprimir Correu-e

(28.07.17) L'Ajuntament i Opcions Vials, la nova empresa concessionària de la gestió de la zona blava al nucli urbà de Torroella de Montgrí i a cala Montgó, estan implementant diversos canvis per millorar i facilitar el servei municipal d’estacionament regulat amb limitació horària. Les millores afectaran tots els usuaris del servei de manera generalitzada, però especialment els residents amb vehicles que liquiden l’impost de vehicles de tracció mecànica al municipi. En aquest cas, els residents es podran beneficiar d'un increment del temps d'estacionament gratuït que tenien fins ara, ja que es passarà d’1 a 2 hores diàries dins de l'àmbit de la zona blava de Torroella i cala Montgó, a les quals cal afegir 1 hora més en cas d'utilitzar la zona blava de l'Estartit. Aquest període exempt de pagament es podrà utilitzar un sol cop al dia (1 sol tiquet) i no per fraccions acumulatives fins a completar el període de gratuïtat, com es feia fins ara.

Els residents ja no caldrà que tinguin l'adhesiu identificatiu en els seus vehicles. A partir d'ara, només cldlrà que vagin al parquímetre i introduir matrícula en el teclat, de manera que obtindran un tiquet de resident que hauran de posar a la vista del vigilant. Instruccions d'ús pels vehicles autoritzats (vehicles que paguen l'IVTM a Torroella de Montgrí i el titular està al corrent de pagament).

 
Per a la resta d'usuaris, les millores s'orienten a facilitar la forma de pagar el parquímetre. A partir d’ara serà molt més còmode i senzill gràcies a la implementació del pagament per mòbil, servei que ja està disponible, des d’aquesta setmana, a través de la plataforma digital d’Easy Park. Per utilitzar-la només cal descarregar-la al mòbil (Smartphone).  Ara, doncs, ja no caldrà dirigir-se al parquímetre per a obtenir un tiquet. L'aplicació també comporta una major comoditat, ja que l’usuari pot augmentar el temps d'estacionament des de qualsevol lloc, sense necessitat de desplaçar-se per canviar el tiquet. Tampoc s'ha de preocupar per si disposa de monedes. A més, el nou sistema implica un major estalvi econòmic perquè només s'haurà de pagar pel temps exacte d'estacionament. La funció d’anul·lació de denúncies també està disponible en la nova aplicació de mòbil. Els agents  de la zona blava podran comprovar els pagaments en línia a través de les seves PDA.
 
Aquestes millores es completaran les properes setmanes amb canvis a tots els parquímetres instal·lats al nucli urbà de Torroella, on s'instal·laran uns teclats per poder introduir les matrícules dels vehicles. D'aquesta manera es podrà obtenir el tiquet gratuït de resident i també fer les anul·lacions de denúncia.
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit