• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies (IM) Informa't sobre la contractació en pràctiques per a joves titulats
(IM) Informa't sobre la contractació en pràctiques per a joves titulats Imprimir Correu-e

Benvolguts/des veïns/es,

Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí s’ha adherit al programa de garantia juvenil de la Generalitat de Catalunya, i contractarà joves titulats en pràctiques durant 6 mesos. Aquest programa té per objectiu garantir que els joves menors de 30 anys puguin rebre una oferta d'ocupació, d'educació contínua o un període de pràctiques després d'acabar l'educació formal o quedar aturats.

Per tant, et pot interessar si...
-    Si tens entre 16 i 29 anys.
-    Estàs inscrit al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya
-    Estàs inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil
-    No has treballat en els últims 30 dies.

Què t’oferim?
-    Un contracte de treball en pràctiques a jornada completa, durant 6 mesos, a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí.

Quins perfils busquem?
-    Joves amb titulacions universitàries en: Magisteri / Pedagogia / Educació Social / Treball Social / Història / Arqueologia / Humanitats/ Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i altres assimilables.
-    Joves amb cicles formatius de: Gestió administrativa / Administració i finances / Activitats fisicoesportives / Aprofitament i conservació medi natural / Jardineria / Gestió forestal i del medi natural / Animació sociocultural i turística / Educació infantil / Integració social / Mediació comunicativa i altres assimilables.

Llocs de treball a cobrir: Tècnic/a auxiliar d’esports / Tècnic/a de suport de cultura i festes / Tècnic/a dinamitzador del Pla Local de Joventut / Forestal / Jardiner / Administratiu/va

Què he de fer si estic interessat?
Enviar el CV a: L'adreça electrònica està protegida contra robots d'spam. Has d'activar Javascript per poder veure-la. – Cal indicar a l’assumpte: joves en pràctiques.
Data límit: 28 d’octubre de 2016
Inici contracte: 15 de novembre de 2016

Nota: La contractació dels joves restarà condicionada a l’atorgament de la subvenció a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i en el cas que la subvenció sigui inferior al sol·licitat, el consistori prioritzarà els llocs de treball segons necessitats.

Els plans de garantia juvenil són possible gràcies al Fons Social Europeu i a la Iniciativa d'Ocupació Juvenil. "El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur".

 

 

 

 

 


 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit