• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies (IM) Informa't sobre la restauració del camí de Santa Caterina i del Castell del Montgrí
(IM) Informa't sobre la restauració del camí de Santa Caterina i del Castell del Montgrí Imprimir Correu-e

Benvolguts veïns/es,

Us informem que gràcies a un acord amb l’Obra Social La Caixa, la Direcció General de Polítiques Ambientals i el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, es restauraran les zones erosionades del camí entre Torroella de Montgrí i l’ermita de Santa Caterina, passant pel coll de la Creu. Aquestes obres, que tenen un cost de 55.000 €, seran executades per una empresa d’inserció social, que hi destinarà quatre persones durant l’estiu i tardor.

Els treballs començaran a l’ermita aquest agost, on es restaurarà l’entorn de l’accés per les escales, així com al camí cap a la Creu.  Posteriorment, se suspendran els treballs fins a la tardor, quan es farà la resta de l’actuació de restauració patrimonial i paisatgística a l’entorn del camí històric del coll de la Creu. Es consolidaran els límits dels trams pavimentats amb empedrat per evitar que es continuïn degradant, es recuperaran parets seques per salvar desnivells en trams difícils i/o per definir bé la traça i evitar la dispersió de les persones, es restauraran les àrees erosionades mitjançant diverses tècniques (feixes, murs de pedra seca,...) i s’instal·larà senyalització informativa.

L’actuació, que es realitzarà durant els propers mesos, té per objectiu restaurar el camí de les erosions del pas del temps i de la petjada humana que ha anat creant multitud de dreceres que degraden la zona. En aquest sentit, us volem demanar la vostra col·laboració i respecte a la senyalització indicativa.

Cordialment,Sandra Bartomeus i Vicens                    
Regidora de Medi Ambient

Torroella de Montgrí, 27 de juliol de 2016

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit