• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies La platja Gran de l’Estartit torna a lluir la bandera Q de Qualitat
La platja Gran de l’Estartit torna a lluir la bandera Q de Qualitat Imprimir Correu-e

(06.07.16) Aquest matí ha tingut lloc l'acte institucional d'hissada de la bandera Q de Qualitat turística a la platja Gran de l'Estartit, un prestigiós certificat que atorga la Secretaria d’Estat de Turisme i gestiona el Instituto para la Calidad Turística Española (ICTE). El distintiu s'ha assolit després de superar molt satisfactòriament els estrictes controls i requeriments establerts per l'organisme certificador de la marca. Aquesta serà la sisena temporada que la platja Gran disposarà d'aquest important reconeixement per la qualitat dels seus serveis, la sorra i l'aigua.

L'acte d’hissada de la bandera ha estat presidit per l'alcalde, Jordi Cordon, i ha comptat amb l'assistència del regidor de Turisme i Platges, Francesc Puig, del president de l’EMD de l’Estartit, Genís Dalmau, i d'efectius dels serveis de neteja, salvament i tècnics municipals que treballen en l'àmbit de les platges i el turisme.

Més i millors serveis
La temporada de platges es va iniciar fa unes setmanes amb importants millores en el servei de neteja de la sorra, les instal·lacions i noves activitats per als usuaris. Pel que fa a la neteja, s'ha posat en marxa un nou protocol que reforça la neteja manual per minimitzar-ne els efectes erosius i reforçar el caràcter natural que té la major del front litoral del municipi destinat als banyistes. El protocol de neteja s'ha elaborat, conjuntament, amb el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. D'altra banda, el servei de vigilància i socorrisme el continuarà desenvolupant l'empresa especialitzada Rescatadores, que opera al municipi des de fa 13 temporades. La darrera concessió municipal es va adjudicar per al període 2014-2017 i inclou importants millores que el situen en un dels serveis especialitzats de referència de la Costa Brava. L'equip que vetllarà per la seguretat dels banyistes i usuaris està format per unes 20 persones, entre coordinadors, cap de platja, socorristes, patrons d’embarcacions i monitors de lleure.

Pel que fa a les instal·lacions, aquesta temporada s'han habilitat 2 camps de futbol platja i 2 camps de volei platja (a la platja Gran i a la platja del Ter Vell) i 1 camp de volei platja a cala Montgó. Així mateix, s'ha instal·lat un nou parc aquàtic (http://www.h2ogames.es) a la platja del Ter Vell 

Les activitats d'estiu vinculades a la platja també s'han reforçat. Destaca la programació del cicles Jazz amb banyador, concerts de petit format ubicats a diferents punts:

-        8/07/2016: Beatles & Jazz a la guingueta Platja Gran davant El Freu
-        22/07/2016: Organ Synergy Trio (JAss, Funk, Groove) a la guingueta de Mas Pinell
-        05/08/2016: Contravan (Jazz & bossa nova) a la Guingueta davant Platja ter Vell
-        12/08/2016: The Big Chies (R&B, Soul, New Orleans) a la Guingueta de la platja de la Pletera

També s'han reforçat les activitats esportives, de l'11 de juliol al 26 d'agost (aquagym, a la platgeta; zumba i fitness, a la plaça Llevantina; streching , a la platja davant del Freu; pilates, davant la Pineda i a cala Montgó; Prepara’t per les travesses, a la Platgeta i zumba, a cala Montgó.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit