• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Canviem el sentit de circulació del carrer Pintor Gimeno per reduir el trànsit i millorar la seguretat dels vianants
Canviem el sentit de circulació del carrer Pintor Gimeno per reduir el trànsit i millorar la seguretat dels vianants Imprimir Correu-e
(08.04.15) L'Ajuntament ha fet efectiu el canvi de sentit de circulació del carrer Pintor Gimeno, que ara serà de baixada cap al nucli antic. La mesura s'ha pres amb l'objectiu de disminuir la càrrega de trànsit que suportava aquesta via i per fer-la més segura tant als veïns i veïnes, com als vianants. Es tracta d'un carrer estret, amb voreres molt reduïdes, que utilizaven diàriament molts vehicles per anar del nucli antic cap a la travessera de Torroella de Montgrí, el carrer Lluís Companys. Això feia que molts veïnes i veïnes es trobessin els cotxes ben arran quan sortien dels seus habitatges. Cal remarcar, a més, que malgrat les reduïdes dimensions del carrer, molts conductors no respectaven el límit de velocitat. Aquesta situació s'havia tractat en diverses ocasions el marc del Consell de Barri del Nucli Antic, l'òrgan consultiu de participació ciutadana de la zona. La Policia Local ha valorat totes les necessitats de mobilitat de la zona i, finalment, s'ha considerat que la millor mesura era canviar-ne el sentit de circulació.
 
 
A partir d'ara, el carrer tindrà un únic sentit en direcció al nucli antic, per bé que es mantindrà, com ara, la doble direcció, restringida a veïns, serveis i emergències, en el petit tram que hi ha per poder accedir al carrer Codina. Això es fa per no perjudicar la mobilitat i l’accés de les mercaderies a la Plaça Ernest Lluch, i perquè es pugui accedir als garatges d'aquest carrer.
 
Per als conductor que vulguin anar cap a la travessera de Torroella, es recomana passar pel carrer Figueres i el carrer Tramuntana. L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està en converses amb l'Ajuntament d'Ullà per pavimentar el tram final del carrer Figueres. 
 
Aquesta mesura s'emmarca en el procés d'anar avançant per convertir el un nucli antic de la vila en un gran espai preferent per als vianants.
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit