• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies (IM) Informeu-vos sobre les garanties per evitar desnonaments i talls de subministrament
(IM) Informeu-vos sobre les garanties per evitar desnonaments i talls de subministrament Imprimir Correu-e
Benvolguts veïns/es,
 
Us informem que arran de l’aprovació de la Llei 24/15 de mesures urgents per afrontar l’emergència en l’àmbit de l’habitatge i la pobresa energètica, els ciutadans tenim més garanties per evitar els desnonaments i els talls de subministrament. 
 
Si alguna família considera que es troba en risc de pèrdua d’habitatge o de tall d’algun subministrament, ho ha de comunicar a l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament, que és la responsable de la confecció dels informes que acrediten que la família es troba en risc d’exclusió residencial. 
 
Les persones que es trobin amb risc de pèrdua d’habitatge i compleixin els criteris de risc d’exclusió residencial, han de saber que les entitats bancàries han d’oferir-los una proposta de lloguer social i que no es pot produir cap desnonament mentre es mantingui la situació de risc d’exclusió residencial. 
 
En el cas de talls de subministrament, les empreses subministradores tampoc poden tallar els serveis mentre la família es trobi en risc d’exclusió residencial. 
 
L’Ajuntament de Torroella de Montgrí va crear el passat any 2015, la Taula pel dret a l’habitatge i contra la pobresa energètica per vetllar, entre d’altres, que al nostre municipi no es produeixin vulneracions de la present llei. 
 
 
Més informació: 
Servei d’Habitatge de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí: 
Persona de contacte: Sra. Irene Romanyach
C. Hospital, 18 – Tel. 972 75 73 01 / 972 75 25 33 - L'adreça electrònica està protegida contra robots d'spam. Has d'activar Javascript per poder veure-la.
 
Cordialment, 
 
 
Sandra Bartomeus i Vicens                    Jordi Regincós i Isern
Regidora d’Urbanisme i Habitatge        Regidor d’Acció Social
 
 
Torroella de Montgrí, 14 de gener de 2016 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit