• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Observatori del Paisatge de Catalunya visita les obres de la Pletera
L’Observatori del Paisatge de Catalunya visita les obres de la Pletera Imprimir Correu-e

observatori_19(18.12.15) Aquest matí hem rebut la visita d’una delegació de Observatori del Paisatge de Catalunya, encapçalada pel seu director, el prestigiós geògraf Joan Nogué. Hem tingut l’oportunitat d’explicar-los sobre el terreny com avancen els treballs de desurbanització de la Pletera i reflexionar conjuntament sobre un munt d’aspectes relacionats amb el projecte, tant d'execució com d'impacte territorial i social.

Hem parlat de les possibilitats que tindrà l`espai un cop restaurat, dels canvis d’usos, de la nova relació que hi haurà entre l’home i la natura, de la transformació estètica del paisatge i del projecte d’art contemporani que hem incorporat al projecte, entre moltes altres coses. Per part del Life Pletera, les explicacions tècniques han anat a càrrec del seu director científic, Xavier Quintana, director científic, i de la seva coordinadora executiva, Àgata Colomer.

Tot i que ja coneixien el projecte i l’espai, han volgut visitar la Pletera i veure sobre el terreny com s’estan executant els treballs. Per al Life Pletera és molt important poder comptar amb les complicitats d’un ens tan reconegut com l’Observatori del Paisatge i del seu director, Joan Nogué, un dels grans especialistes del país en estudis de paisatge i expert en pensament geogràfic.

L'Observatori del Paisatge de Catalunya és un ens d'assessorament de l'administració catalana i de conscienciació de la societat en general en matèria de paisatge. Un dels seus principals objectius és incrementar el coneixement que té la societat catalana dels seus paisatges i donar suport a l'aplicació a Catalunya del Conveni europeu del paisatge. En aquest sentit, l'Observatori és un espai de trobada entre la Generalitat de Catalunya, l’administració local, les universitats, els col·lectius professionals i el conjunt de la societat en tot allò referit a la gestió i conservació del paisatge.

observatori_21

 

observatori_20 observatori_18

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit