• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Entra en servei el nou sanejament del nucli de Sobrestany
Entra en servei el nou sanejament del nucli de Sobrestany Imprimir Correu-e
(12.09.13) El Consorci de la Costa Brava i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han enllestit les obres de construcció de la nova xarxa de sanejament de Sobrestany. D'aquesta manera es posa fi a una vella reivindicació del nucli i es completa l'actuació que l'any passat es va desenvolupar a la Bolleria, per tal de resoldre les deficiències existents en aquest àmbit del municipi.

La xarxa de sanejament de Sobrestany es limitava fins a la posada en servei del nou bombament, en un parell d’emissaris terrestres que abocaven directament al medi, concretament a la riera sense cabal que finalment surt al rec de Cinyana, situat dins del Parc natural del Montgrí les Illes Medes i el Baix Ter.

L'Ajuntament considerava molt necessari posar punt i final a aquesta situació i va establir contactes amb el Consorci Costa Brava per tal de portar a terme l’actuació de manera conjunta. En l’execució de les obres hi ha participat directament la brigada municipal que ha fet l'obra civil, mentre que la redacció del projecte, els equips mecànics i la direcció d’obres han anat a càrrec del consorci. Aquesta col·laboració ha permès construir el nou sanejament amb un bombament que porta les aigües residuals fins a l’estació de bombeig de Bellcaire, des d’on es deriven fins a l’estació depuradora de l’Escala.
 
 

 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit