• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L'ADF Montgrí instal·la una càmera de videovigilància forestal al Roca Maura
L'ADF Montgrí instal·la una càmera de videovigilància forestal al Roca Maura Imprimir Correu-e

(06.08.13) L’ADF Montgrí, en col·laboració amb  l’ADF Gavarres Marítima i la Federació d’ADF les Gavarres-Baix Empordà i Gironès , va posar en funcionament el 31 d’agost  una càmera de vídeovigilància a la zona de Roca Maura. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del programa que la federació porta a terme per reforçar la prevenció i vigilància contra incendis forestals als principals massissos de la comarca.

Les càmeres ofereixen imatges d'alta resolució i permeten augmentar-les fins a 15 cops, molt més que els binocles més potents. Disposen també d'un sistema de visió amb infraroigs que permetrà fer-les servir de nit. El senyal (a través de Wi-Fi) també és accessible per als cossos de Bombers i Agents Rurals.

En la campanya d’aquest  estiu s’han pogut instal·lar, a part de la del  Montgrí , una càmera  al cim d’Aro i una  altra a Romanyà de la Selva . La previsió és poder –ne disposar de dues més per cobrir correctament el Baix Empordà i, posteriorment, disposar de més càmeres per  cobrir la zona del Gironès.

Les càmeres són un complement a la feina de vigilància que promou la federació, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i l’ADF del Baix Empordà i Gironès, amb vigilants i vehicles als massissos d’Ardenya, Gavarres  i  Montgrí. El control de les càmeres es porta des de la nova seu de la l’ADF Gavarres Marítima, situada a Santa Cristina d’Aro.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit