• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies L’Ajuntament intensifica les tasques de neteja i manteniment de la via pública per fer front als efectes de la pedregada
L’Ajuntament intensifica les tasques de neteja i manteniment de la via pública per fer front als efectes de la pedregada Imprimir Correu-e

(25.07.13) Durant aquesta setmana, els serveis municipals han treballat intensament per mitigar els efectes de l’important tempesta del cap de setmana passat. La tornada a la normalitat ha estat el principal objectiu en una època d’especial afluència turística.

Durant el cap de setmana mateix, dues màquines van obrir la desembocadura del Ter Vell a la platja de l’Estartit per donar-li més capacitat de desguàs a la plana. En el mateix sentit, també es va actuar a la riera del costat de l’espigó de la Llevantina.

Les primeres accions de neteja que es van dur a terme van ser la neteja dels embornals que havien quedat saturats. També es va realitzar el repàs del clavegueram d’algunes zones de l’Estartit on s’havia acumulat fang.

osteriorment es va efectuar la retirada de fulles, branques i fang que havien caigut a la via pública, fent especial incidència als principals accessos del municipi: Psg. de Catalunya, Psg. Vicens Bou, Carretera de Sant Jordi, Av. Grècia i Psg. Marítim de l’Estartit.

També es va actuar en alguns punts de les urbanitzacions del municipi que havien quedat especialment afectats.

La brigada municipal, que va treballar durant tot el cap de setmana, va actuar també a les dues biblioteques públiques, que van patir petites inundacions.

Per la seva part, l’empresa concessionària del servei de neteja està dedicant 5 grups de treball amb un total de 5 vehicles i 10 persones, a aquestes tasques de neteja excepcionals.

Els serveis municipals continuaran treballant durant tota aquesta setmana per què la tornada a la normalitat sigui el més aviat possible.

Foto: Josep Pascual
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit