• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

  • ACTIVITATS DESTACADES

Inici INICI Informació municipal Notícies Les jornades de la clova posen de manifest la qualitat de la restauració local
Les jornades de la clova posen de manifest la qualitat de la restauració local Imprimir Correu-e

(2.6.10) Núvol de foie, vieires i mantega de llima amb farigola; milfulles de gambes i musclos amb crema de cava brut de l'Empordà; sopa freda de gambes de Palamós a l'estil «gaspatxo» andalús amb entrebancs; amanida d'escamarlans i cargoles de la badia de Roses amb vinagreta de fruita de la passió; carpaccio de vieires amb caviar d'anxoves i algues; crema de garotes amb arròs i botifarra negra de l'Estartit i ou “puché”; pop al grill amb puré de patata rostida i oli de curry. Aquesta és una petita mostra dels excel·lents i variats entrants que han preparat els 14 restaurants de Torroella de Montgrí i l’Estartit que participen durant el mes de juny en la XV Jornades Gastronòmiques Tastets de Mar: La Clova.

Presentació XV Jornades Gastronòmiques Tastets de Mar: La Clova
Aquests plats formen part d'uns menús molt complets que posen de manifest el salt de qualitat que ha experimentat la restauració local els darrers anys. Aprofitant la bona base que ofereixen els productes de proximitat, els caps de cuina dels diferents restaurants mantenen el just equilibri entre la innovació i la voluntat de ser fidel la tradició, fet que dóna com a resultat una cuina amb una marcada personalitat pròpia i en perfecta sintonia amb les tendències actuals.

Les Jornades Gastronòmiques Tastets de Mar: La Clova és una molt bona oportunitat de gaudir de la bona taula, en un entorn privilegiat des del punt de vista natural i paisatgístic, i de poder-ho fer, a més, a uns preus molt ajustats, que van dels 35 als 45 euros. Els menús inclouen vins del Celler Castell de Peralada D.O. Empordà.

El tret de sortida de les jornades es va donar el dissabte 29 de maig amb la musclada popular que es va fer a la carpa del Port, durant la qual es van cuinar in situ prop de 150 kg de musclos. La presentació oficial, però, es va fer dimarts 1 de juny al restaurant Les Corones, on els 14 restaurants van oferir un tastet d’alguns dels plats que es podran degustar durant tot el mes als seus establiments.

Restaurants participants

L'Estartit:
Can Falet – 972 75 06 05
Can Dalfó – 972 751032
Les Corones – 972 750099
Tr3nta nou  – 972 750944
Alba –  972 751422
Fèlix – 972 75 06 19
Medes II – 972 75 08 80
Mont-pla –  972751002
Santa Anna –  972 751326
Jocs – 972 75 10 06
La Gaviota – 972 75 20 19

Torroella de Montgrí:
Picasso –  972757572
Clipper-Catamaran – 972 76 29 00
Portal del Mar – 972 76 13 89

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit