• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Els alumnes de l’Institut Montgrí exposen els treballs de la cinquena edició del projecte INDI d’art participatiu
Els alumnes de l’Institut Montgrí exposen els treballs de la cinquena edició del projecte INDI d’art participatiu Imprimir Correu-e

(16.05.17) La Capella de Sant Antoni i el pati del Museu de la Mediterrània acullen fins el 29 de maig els treballs dels alumnes de l'Institut Montgrí que enguany participen en la cinquena edició del projecte INDI, les Jornades d’Art Participatiu per a Joves. Aquest projecte està promogut per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el Museu de la Mediterrània, en col·laboració de l'Institut Montgrí.

El projecte INDI reivindica l'art com un instrument de comunicació interpersonal i de coneixement, més que no pas com a un objecte de contemplació estètica. La iniciativa aposta per una creació menys personalista basada en el treball en grup i la participació, a l’entorn dels joves adolescents i la creació contemporània.

Les jornades es desenvolupen al voltant  d’una pregunta-tema que proposen i escullen els joves participants. Aquest any però, amb motiu de la cinquena edició, s'ha proposat reflexionar sobre el propi model per tal d’esperonar que s’auto-alimenti de noves idees i evolucioni.

Els alumnes han dissenyat i executat diferents estructures proposatives i relacionals, que s’utilitzaran durant les jornades per generar debats, propostes artístiques i visualització de les propostes i reflexions dels adolescents al conjunt de la societat. Les creacions ja es poden veure des de divendres al pati del Museu de la Mediterrània i a la sala d'exposicions La Capella.

Intervenció artística a la Pletera

Així mateix, aquest dissabte 20 de maig, a les 11.30 h, els alumnes presentaran, a la caseta elèctrica de la Pletera, la intervenció artística «Mosquits», que dinamitzarà el col·lectiu local BUIT.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit