• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies El director general de Turisme, Octavi Bono, visita Torroella de Montgrí i l'Estartit
El director general de Turisme, Octavi Bono, visita Torroella de Montgrí i l'Estartit Imprimir Correu-e

(05.05.17) El director general de Turisme, Octavi Bono, ha visitat aquest matí Torroella de Montgrí i l'Estartit per mantenir una reunió de treball amb els responsables municipals i poder conèixer personalment el projecte de l'Espai Medes, el centre d'interpretació de l'àmbit marí del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Les obres de l'estructura del nou equipament es van iniciar fa un parell de setmanes i formen part del conjunt d'actuacions que executa el Club Nàutic Estartit d'acord amb el contracte de gestió de les instal·lacions del port fins al 2049. L'Espai Medes estarà ubicat al moll central del port i serà el centre de referència i de difusió dels valors mediambientals, culturals i turístics de l'àmbit marí del parc. També esdevindrà un instrument de promoció al servei de la dinamització econòmica local.

Bono ha estat rebut a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per l'alcalde, Josep Maria Rufí; el primer tinent d'alcalde, Jordi Colomí i la regidora de la Destinació Turística Torroella-l’Estartit-illes Medes, Sandra Pibernat. Al despatx d'alcaldia han mantingut una reunió de treball durant gairebé una hora, en la qual també hi ha participat l'assessor turístic municipal, Josep Capellà. Els responsables municipals han pogut repassar temes d'interès mutu i han presentat al director general els eixos estratègics del model turístic local. Bono ha signat al Llibre d'Honor i ha estat obsequiat amb un exemplar de llibre Torroella, Vila Vella, de Jaume Bassa i Joan Baca, editat per la Fundació Mascort.

Tot seguit s'han desplaçat fins a les instal·lacions del Club Nàutic Estartit, on s'han incorporat a la trobada el president de l’EMD de l’Estartit, Genís Dalmau; el president de l’Estació Nàutica, Toni Murray; el president del Club Nàutic Estartit, Jordi Ponjoan, i el president del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, Narcís Coll. Un cop a la seu del CNE, l'assessor turístic municipal, Josep Capellà, ha fet una detallada presentació del projecte de l'Espai Medes. En acabar, s'ha realitzat una visita a les obres del nou equipament i a les d'ampliació del port. Finalment, la trobada ha acabat al recentment remodelat passeig del Molinet.

Positiva valoració del model turístic local

La regidora de Destinació Turística Torroella-l’Estartit-illes Medes, Sandra Pibernat, ha fet una valoració molt positiva de la jornada, ja que han pogut presentar personalment al director general quina és l'evolució i quins són els principals reptes de futur del model turístic local. També li han pogut explicar de primera mà la filosofia que envolta un equipament estratègic com el de l'Espai Medes, que s'ha de convertir en un referent i dinamitzador econòmic local molt important per al municipi. Pibernat ha destacat l'interès que ha mostrat el director general en tot moment i la bona valoració que ha fet sobre el model turístic en què s'està treballant a Torroella de Montgrí i a l'Estartit, basat en la sostenibilitat, el territori, la cultura i el patrimoni.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit