• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Josep Maria Rufí (ERC-Junts), nou alcalde de Torroella de Montgrí
Josep Maria Rufí (ERC-Junts), nou alcalde de Torroella de Montgrí Imprimir Correu-e
(20.07.16) Josep Maria Rufí (ERC-Junts) ha estat investit aquest migdia com a nou alcalde de Torroella de Montgrí després que hagi prosperat la moció de censura que el passat 8 de juliol van interposar els grups municipals  d'ERC-Junts, UPM, LEST i la CUP, contra l'anterior alcalde, Jordi Cordon (CDC). La moció de censura ha obtingut 11 vots a favor dels partits impulsors (4 d'ERC-Junts, 3 d'UPM, 2 de LEST i 2 de la CUP) i 6 en contra de CDC (4) i COET (2).
 
 
El Ple s'ha iniciat a les 12 h amb la constitució de la mesa d'edat, formada per la persona del consistori present a la sessió de major edat, la regidora Roser Font (UPM), i la persona de menor edat, el regidor Robert Huertas (CUP). Tot seguit, el secretari ha procedit a la lectura de la moció de censura i ha donat la paraula als portaveus per tal de debatre-la, abans de procedir a la seva votació. En primer lloc ha intervingut Josep Maria Rufí (ERC-Junts) com a candidat proposat a l'alcaldia. Tot seguit han parlat l'alcalde sortint, Jordi Cordon (CDC), i els portaveus Robert Huertas (CUP), Sílvia Comas (LEST) i Jordi Colomí (UPM). El portaveu del grup municipal de COET, Gregori Sarquella, ha declinat fer ús del torn de paraula.
 
Després de les intervencions dels portaveus, s'ha procedit a la votació, que ha estat nominal i pública, i s'ha desenvolupat per ordre alfabètic dels regidors i les regidores. En haver aconseguit la majoria absoluta, el candidat Josep Maria Rufí ha estat proclamat alcalde. 
 
 
 
 
 
 
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit