• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies (IM) Informa't sobre la convocatòria pública de subvencions a entitats locals
(IM) Informa't sobre la convocatòria pública de subvencions a entitats locals Imprimir Correu-e

Benvolguts/des,

Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi per aquest any 2016.

Per tant, aquelles entitats del municipi que vulguin obtenir finançament municipal, ho poden fer mitjançant aquesta convocatòria pública que garanteix la màxima transparència en el tractament dels diners públics.

El passat 25 de febrer de 2016, la Junta de Govern Local va aprovar la convocatòria de subvencions a entitats per l’anualitat 2016 i avui dia 9 de març de 2016, el BOP ha publicat oficialment la convocatòria. Les bases de la convocatòria, així com el model d'instància per sol.licitar la subvenció, es pot descarregar al següent enllaç: model d'instància de sol.licitud de subvenció a entitats locals. Us recordem que la data màxima de presentació d’instàncies és el dia 11 d'abril de 2016. 

A les bases trobareu especificada tota la informació sobre documentació requerida, criteris de valoració, termini de presentació i resolució, forma de pagament i justificació i aspectes de seguiment i avaluació dels projectes.

Els responsables de les àrees municipals estan a la vostra total disposició per resoldre tots aquells dubtes que tingueu respecte a la convocatòria.


Cordialment,

Jordi Cordon i Pulido
Alcalde

Torroella de Montgrí,, 9 de març de 2016 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit