• leftlayout Layout
  • rightlayout Layout
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

  • (+)

  • (+)

Inici INICI Informació municipal Notícies Govern i tècnics de Torroella visiten el pavelló de Santa Pau com a possible model del futur segon pavelló municipal
Govern i tècnics de Torroella visiten el pavelló de Santa Pau com a possible model del futur segon pavelló municipal Imprimir Correu-e

(09.11.15) Una delegació de regidors de l'equip de govern i tècnics de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han visitat aquest matí el pavelló de Santa Pau, a la Garrotxa, per tal de conèixer de primera mà les seves característiques constructives i funcionals. La visita forma part del procés de planificació i millora de la zona esportiva municipal, actuació que inclou, entre d'altres nous equipaments, un nou camp d'esports i un segon pavelló.

Per la seva funcionalitat, senzillesa, tipologia i relació qualitat-preu, el pavelló de Santa Pau s'ajusta al tipus d'instal·lació que es vol construir a Torroella de Montgrí. Per aquest motiu, es va demanar a l'Ajuntament de Santa Pau la possibilitat de visitar-lo i conèixer tant les seves característiques constructives, com l'experiència d'ús que en té el municipi cinc anys després de la seva posada en servei. La delegació de Torroella de Montgrí estava formada per l'alcalde, Jordi Cordon; el primer tinent d'alcalde, Josep Maria Rufí; la regidora d'Urbanisme i Medi Ambient, Sandra Bartomeus, el regidor d’Educació, Joventut i Acció Social, Jordi Regicós, i l'arquitecte i l'aparellador municipals. Han estat rebuts per l'alcalde de Santa Pau, Pep Companys, i per l'enginyer redactor del projecte constructiu, que ha fet les explicacions tècniques.

Els serveis tècnics de Torroella de Montgrí estan treballant en l'elaboració del projecte d'ampliació i remodelació de la zona esportiva, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats actuals i planificar correctament les necessitats futures en l'àmbit esportiu. Es tracta d'una vella reivindicació de clubs i usuaris, atès que les instal·lacions fa temps que es troben congestionades i són insuficients. L'actuació preveu una inversió que voltarà els 5 milions d'euros i inclou, també, el desenvolupament urbanístic del sector. El plantejament inicial s'articula sobre la continuació i connexió dels dos trams de la ronda Pau Casals, el que ara passa per darrere de la paret nord del camp de futbol (el camí vell de les Dunes) i el que passa per l'est i surt del giratori de la carretera de l’Estartit. Això comportarà l’obertura d’un nou tram de vial, cosa que donarà una nova perspectiva a tota la zona esportiva, ja que guanyarà un accés més directe. El nou poliesportiu se situaria a la banda dreta del carrer de pujada des del giratori de la carretera de l'Estartit.

La proposta inicial d’ampliació i millora ja s'ha presentat als grups municipals de l'oposició i als membres del recentment constituït Consell Municipal de l'Esport, per tal de definir de manera consensuada la planificació dels equipaments esportius, tant a mig com a llarg termini.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

peu Aj. Torroella-Estartit
peu Aj. Torroella-Estartit peu Aj. Torroella-Estartit